Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku DesignBorg umožní převést soubor PSD přímo na prototyp webu od Boris Šuška - Nesnažíme sa o online verzi Photoshopu! Pokiaľ potrebujete...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 9. 2012 20:13

    Boris Šuška (neregistrovaný)

    Nesnažíme sa o online verzi Photoshopu! Pokiaľ potrebujete obsah vo Photoshope vytvárať, tak si ho určite kúpte lepší nástroj na trhu asi nenájdete. My len zobrazujeme informácie z PSD a k tomu pridávame nástroje, ktoré sú pre designéra alebo vývojára zaujímavé, nástroje, ktoré nemá ani Photoshop alebo Dreamwaver.
    Čo sa týka vašich pochybností o výkone aplikácie, môžem vás ubezpečiť, že sme na to mysleli. Aplikácia je škálovateľná a úzke hrdlá sú riadené frontou, aby sa súbežným výpočtom vlákna navzájom nespomalovali. Za behu vieme zvyšovať/znižovať výkon o čom svedčí fakt, že momentálne sú spustené dve inštancie (ďaľšie 2 sú v zálohe, ktoré vieme do 30 sekund zapojiť do infraštruktúry) a do hodiny vieme pripraviť úplne novú inštanciu do zálohy, prípadne zapojiť ju priamo do infraštruktúry.

  • 13. 9. 2012 11:28

    Lukáš Krejčí (neregistrovaný)

    Navíc podle Vašich reakcí, co tady čtu, tak se vlastně nesnažíte o nic jiného, než vytvořit online verzi Photoshopu. Nedokážu si představit, s jakou pružností jste schopni na serveru zpracovávat několik desítek PSD souborů v rozsahu, který uvádíte.

    I lokální stanice má často s photoshopem s několika desítkami vrstev problém. Takže... Ano, raději si koupím licenci na Photoshop :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).