Hlavní navigace

Do soutěže Britain's Got Talent míří jako porotce David Hasselhoff

17. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
17. 12. 2010

Jedním z porotců v příštím ročníku talentové soutěže Britain’s Got Talent bude také herec David Hasselhoff. Informovala o tom vysílací síť ITV, která je vlastníkem licence pro tuto show až do roku 2013. Další posilou je mladý britský komik Michael McIntyre. Oba doplní ze stávající sestavy Amandu Holden. Živých přenosu se později zúčastní i Simon Cowell známý z poroty pěveckého X Factoru.

ČTĚTE TAKÉ: Britský Got Talent a X Factor se budou vysílat minimálně do roku 2013

Britain’s Got Talent je jednou z největších zábavních britských show a jsem rád, že vedle Simona Cowella a Amandy Holden se v ní objeví Michael McIntyre a David Hasselhoff, coby nový line-up hvězdných porotců, uvedl šéf zábavy ITV Elaine Bedell. Hasselhoffa vítá jako posilu především proto, že byl dlouhá léta ponořen do světa businessu jako zpěvák, herec i producent. Diváci si mohou Hasselhoffa pamatovat především z rolí v seriálech Pobřežní hlídka a Knight Rider.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).