Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Exkluzivně: Český Telecom vás posadí na zadek! od hm - Doufám, že někdo z kravat z toho nehodlá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 5. 2005 9:06

    hm (neregistrovaný)
    Doufám, že někdo z kravat z toho nehodlá vyvodit žádný hnusný důsledky, protože co se chudáci dotyčný z telefonickejch center musej všechno naučit za blbosti, to bych nepřál nikomu a kravatám se o tom ani nezdá. Pak mají z toho všeho hlavu jak medicinbal a někdy řeknou zjevnou nepravdu o FUP.
    Furt samý kontroly, jestli náhodou tady a tamhle neřekli nějaký slovíčko blbě, tam neměli blbý zabarvení hlasu při odpovědi, zdravit a loučit se musí přesně podle šablony, a běda, jak je tam slůvko navíc... Dejte pokoj!
    Jestli obecně tiskový mluvčí jsou magoři, tak na telefonických centrech za to opravdu nemůžou, když z nich dělají roboty.

    Každá kravato, jednou si to zkus, a pak si teprv zkus otevřít hubu!
  • 2. 5. 2005 9:15

    PetrA (neregistrovaný)
    To je naprosto normální, že kecaj nesmysly. Mě cca před 14 dny na tý samý lince tvrdili, že těch 1024 kbit/s je minimální garantovaná rychlost.

    A v pátek jsem se zajímal, jaké "zlevnění" mě čeká u paušálu na podnikatelské ISDN lince s ADSL. Volal jsem tam 3x a 3x jsem se dozvěděl úplně jiné ceny (pro zajímavost cca 700 - 450 - 270). Počtvrtý jsem tam už nevolal, to už bych měl ten paušál asi nulový. A to nechci, aby na mě žlutá pijavice doplácela.
  • 2. 5. 2005 12:43

    Libb (neregistrovaný)
    jo jo, na těch šablonách něco bude. Se mnou se teď slečna na konci hovoru ohledně zrušení linky (bylo to v pohodě, jen jsem chtěl vědět kam poslat ten formulář, pokec byl fajn) slovy ve smyslu, že se těší na příští zavolání a tak :-) Tak leda že by to bylo osobní, bo jí muselo být jasné, že dokud bude dělat u ČT tak si spolu nepokecáme :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).