Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Facebook jde proti LinkedIn i Googlu. Chystá pracovní sociální síť od Martin P. - Sociální sítě mají ve firmách BAN, je jedno...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 11. 2014 8:41

    Martin P.

    Sociální sítě mají ve firmách BAN, je jedno jestli to je FB, Google, Twiter atd.... ...běžný zaměstnanec pokud to není jeho náplň v HR, nebo PR oddělení nemá na sociální síti co dělat. To platí i pro IM komunikátory, youtube, vimeo atd...

  • 22. 11. 2014 1:24

    irsaq (neregistrovaný)

    Toto je poněkud předpotopní a dle mého názoru ultrakonzervativní názor. Bylo dokázáno několika studiemi, že výkonnost zaměstnanců je v pozitivním slova smyslu ovlivněna právě osobním využitím PC, jelikož člověk je pouze člověk a i mozek si potřebuje odpočinout. A řekněme si to na rovinu, žádný člověk není schopen vydržet z dlouhodobého hlediska plné pracovní nasazení, a to i se zákonnými přestávkami. Zákon totiž taktéž je předpotopní a téměř nebere do úvahy alternativní pracovní poměry.

  • 25. 11. 2014 12:03

    Martin P.

    Záleží v jakém segmentu děláte. To že řadový zaměstnanec nemá často ani přístup k Internetu je normální, stejně jako dress code, stejně spoustu jiných věcí. Napadá mě v Prahé oblíbené dojiždění na kole... ...zaměstnavatel nemá důvod proč ho na svůj pozemek , nebo do nemovitosti pustit. Stejně dobíjení elektrokola, koloběžky, segveje, nebo nedej bože auta.

    Upřímně freelanceři, nádeníci, sluníčkově nabití studentíci v startupových agregátorech, nepovažuji za normální pracovní poměry.

    Takže si stěžujte sluníčkovým aktivistům v čajovně jak je ten svět a ty korporace ošklivý....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).