Hlavní navigace

Názory k článku Firefox přichází o uživatele, Microsoft přešel na přihlašování bez hesel a Facebook šíří vakcinační dezinformace

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 9. 2021 21:06

    Martin

    Firefoxu přicházení o uživatele upřímně přeju. Používám ho od prvních verzí, jsem určitě víc než věrný uživatel, ale ty neustále změny vzhledu a funkčnosti jsou strašné. Naposledy úplně nesmyslné zvětšení rozestupů záložek - tam, kde se jich dříve vešlo třeba 40, se najednou bez nutnosti scrollování vejde 10. Samozřejmě změna CSS to řeší, ale dělat si po každé aktualizaci vlastní úpravy mě dost nebaví. Mám za to, že tvůrci dělají vše proto, aby jim lidé odcházeli. A nepochybuju už o tom, že budu mezi nimi.

  • 21. 9. 2021 9:41

    NikdeKde

    Firefox už je jen jméno, rychlejšímu odlivu uživatelů zabránilo jen to že není kam. Roky odstraňují věci které činily prohlížeč výjimečný tak není s podivem že odpadávají i skalní příznivci. V tom druhém odstavci to přesně vystihl "that no-one uses" no když nikdo tak nikdo. Osobně jsem to zabalil s koncem XUL. Polovina doplňků přidávala funkce které tam teď nedostanu a druhá vracela UI o třicet verzí zpět.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).