Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Francie chce otisky prstů i snímky obličejů všech cestovatelů ze zemí EU od fd - Uz jen to nastreleni cipu do lebky... pochopitelne...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 10. 2015 18:38

    fd (neregistrovaný)

    Uz jen to nastreleni cipu do lebky... pochopitelne vcetne GSM modulu. Na zjistovani polohy bude bohate stacit napajeni prave GSM signalem.

    A finalni stadium, bude rozmisteni automatickych streleckych vezi, ktere zlikviduji kazdeho teroristu. Za nej bude oznacen kazdy, kdo bude mit cip nefunkcni, pripadne se bude pohybovat ve spolecnosti nevhodnych lidi ci na nevhodnych mistech.

  • 14. 10. 2015 20:52

    ldx (neregistrovaný)

    porovnávat akci v bojovém prostoru s nepřátelskými kmeny s územím EU může jen někdo, kdo nemá základní rozpoznávací schopnosti...

  • 17. 10. 2015 10:54

    fd (neregistrovaný)

    Ano, zautocit na nemocnici ktera je na miste 4 roky, radne oznacena a vsude nahlasena ... to je proste "omyl" ... zcela jiste ... , to muze akceptovat pouze nekdo, kdo o mozek uz davno prisel.

    A to je jen tresnicka, protoze civilnich obeti je vsude (irak, afghanistan ...) radove vic, nez jakyhkoli jinych. A pak se strasne divime, ze nam sem prijdou a vyhodej se nekde do vzdychu pripadne nekomu uriznou hlavu. Vzdyt jsme jich pobili jen par stovek tisic, omylem samozrejme.

  • 13. 10. 2015 22:58

    krakonoš (neregistrovaný)

    Japonci ohlásili, že mají k dispozici spoďáry, které vám řeknou, kdy máte jít na toaletu. K tomu ještě nastřelený GPS čip a běda, když po sobě nevyčistíte na veřejných toaletách mísu! Další senzor zjistí nadlimitní znečištění a nepozději do 24 hodin budete zatčeni a odsouzeni. Sci-fi? bohužel už ne. A pozdrav cenzorovi; budou prémie?

  • 14. 10. 2015 1:44

    ldx (neregistrovaný)

    A to o těch střeleckých věžích to je z nějakého scifi Running man? Ostrov?

    Apropos, myslím že do takové krize jsme se ještě nedostali, ale blížíme s k tomu. Až by se to stalo, tak nastane podobná situace, jako když bylo před pádem Říma. To znamená kmeny (imigranti) tlačící se na hranicích ze všech stran, hojné udělování občanství novým příchozím a korupce všude kam se člověk podívá, a s tím související zcela vyvanulý Raison d'Etre. Situace se teď začíná trošku nebezpečně podobat. Halt scifi autoři jsou jako poslové špatných zpráv.

  • 17. 10. 2015 19:58

    ldx (neregistrovaný)

    a nejakych par tisic obeti, ktere jsou nechtenym dusledkem boju s NATO anebo US jsou jen kapka v mori.

    A kdyby to nebylo NATO bylo by to Cina, Turecko nebo Rusko, kteri si pripisou tyhle cisla, protoze islamisti jsou i v techto zemich!

    Vyjmenuji posledni konflikty: Iran X Irak, Severni X Jizni Jemen a nyni Syrie Sunnite X Alavite... A vysledne cislo bude NEJMENE 4 MILIONY!!! A to nepocitam sebevrazedne atentaty co jsou v Iraku, Pakistanu a okolnich zemich na beznem poradku!!!

    Proste problem islamu je dan tim, ze na zacatku stredoveku odmitl modernizaci a rozhodl se pro mysticke setrvani v lapidariu, s tim ze nabozenstvi se bude jen prosazovat nasilim a rozmnozovanim svych ovecek. Takze tenhle problem se jentak rychle nevyresi, teda dokud ucenci z univerzit tj. medin (napr. Kahirske) nezmeni verouku a nerestartuji sve uceni, a to az nekde pred eru Al-Ghazzaliho a Ibn-Rushda.

  • 14. 10. 2015 13:32

    Seti (neregistrovaný)

    "A to o těch střeleckých věžích to je z nějakého scifi Running man? Ostrov?"

    A je to vážně tak nerealistické? Vždyť v SS (Spojené Státy) se o zcela autonomních zbraní naprosto vážně uvažuje, protože prý umí vybrat cíle lépe než člověk. A dav vovčanů něco takového jistě s radostí přijme, vždyť to bude pro vyšší bezpečí proti těmhlenctěm teroristům (ony se ty davy "uprchllíků" budou leckomu hodit do krámu) a pedofilům a je to pro vaše dobro a i kdyby to mělo zachránit jediný... a podobně kecy.

    No a k tomu, aby se to sem tam použilo na někoho nepohodlného, je už jen nepatrný krůček. Svede se to na techniku a aby to nebylo nápadné, přibere se ještě pár "collateral damages". A stane se co? Naprosto nic stejně jako v případě nedávné vybombardované nemocnice Lékařů bez hranic v Afghánistánu šiřiteli dobra a demokracie.

    Scifi? No... :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).