Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku FTE PVR T250: dvoutunerový DVB-T přijímač s nahráváním přes USB od Horal - To zní zajímavě. Hlavně ta funkce automatického prodlužování...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 8. 2009 22:10

    Horal (neregistrovaný)
    To zní zajímavě. Hlavně ta funkce automatického prodlužování záznamu je cenná. Jak to výrobce myslí s tím měněním kódů DO. To by se přece muselo změnit i na přístroji, ne? Jak? Tlačítky na předním panelu? Můžete sem hodit odkaz na ten manuál? O záruční servis bych obavy neměl a záruční nefunguje často ani u známých značek.
  • 21. 8. 2009 17:19

    Pavel Dvořák
    Po přečtení recenze na tento přístroj jsem neváhal a na webu našel manuál ( bohužel jen v angličtině ). Po jeho přelouskání se tento přístroj stal mým favoritem z několika důvodů:
    - zaznamenává názvy pořadů ( nikoliv jen stanice,datum,čas )
    - z náhledů je patrno,že v EPG vidí najednou do všech stanic ( např.jako Humax F3 Fox )
    - při načasování z EPG prodlouží záznam automaticky o přednastavený čas ( 0-30 min) funkce se jmenuje Margin Rec EPG (After) nemusím tedy rozklikávat pozici timeru a prodlužovat ručně
    - může se změnit vysílání z dálkového ovladače např.při ovlivňování jiných přístrojů
    - umí AC 3
    Jelikož jsem nikdy neměl tu čest mít doma výrobek od firmy FTE MAXIMAL, žádal bych nějaké majitele této značky, jestli by se podělili o zkušenosti. Já jsem zjistil, že přístroje se nakupují od slovenského dovozce a servis je jediný autorizovaný a to v Klimkovicích. Jelikož je úroveň obchodů různá, mohl by někdo doporučit ( pro tuto značku ) nějaký vyzkoušený ? Je to myšleno tak, aby člověk mohl být klidný, že když se vyskytne závada tak ji obchod bude řešit a ne dělat,že se ho to netýká ( nevím, jestli to není utopie......)
    Má-li už někdo tento přístroj doma, uvítám jeho zkušenosti, už bych ho rád měl doma taky.
    Děkuji a těším se na Vaše zkušenosti.
  • 23. 8. 2009 8:51

    Pavel Dvořák
    Dal jsem odkaz na ten manuál.Programování z EPG je výborné třeba u Humaxe F3 Fox,ale bohužel bez toho automatického Margin Rec EPG (After) je k ničemu,protože se musí rozklikávat naprogramovaný timer a ručně otrocky přepisovat čas ukončení.......
    S tím dálkovým ovládáním bych to uvítal,měl jsem na chvíli Optiboxe a potom Optex a oba "budili" Humaxe svým dálkovým ovládáním.
    Názvy pořadů bych taky vyzdvihl,na 16 GB flash disku to ještě jde,ale až bude větší...O HDD nemluvě,a ručně přepisovat?....V tom se mi líbil ten Optibox (nekorektní diakritika mi nevadila)
    http://www.ftemaximal.com/manuales/eng/Manual%20PVR%20T250_EN_v1.2.pdf
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).