Hlavní navigace

Google Docs Mobile umí jen zobrazovat

18. 10. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Skupina služeb pro mobilní telefony v portfóliu Googlu se rozrostla o Google Docs Mobile. Má to však jeden podstatný háček. Z displeje mobilního telefonu není možné editovat stávající dokumenty a ani vytvářet nové. Dokumenty lze prohlížet poměrně pohodlně, ale s tabulkami je to horší. I proto je zřejmě při otevření tabulky nejdříve nabídnuto i stažení ve formě XLS souboru, což ocení zejména majitelé komunikátorů s Windows Mobile a Pocket Excelem. Uložené soubory v Google Docs lze samozřejmě…

Skupina služeb pro mobilní telefony v portfóliu Googlu se rozrostla o Google Docs Mobile. Má to však jeden podstatný háček. Z displeje mobilního telefonu není možné editovat stávající dokumenty a ani vytvářet nové. Dokumenty lze prohlížet poměrně pohodlně, ale s tabulkami je to horší. I proto je zřejmě při otevření tabulky nejdříve nabídnuto i stažení ve formě XLS souboru, což ocení zejména majitelé komunikátorů s Windows Mobile a Pocket Excelem. Uložené soubory v Google Docs lze samozřejmě prohledávat. (Google Blogoscoped)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).