Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Google uvolňuje pravidla, na Google+ můžete i pod smyšleným jménem od randomofamber - Tak jistě, prakticky člověk mohl mít fiktivní jméno,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 7. 2014 9:59

    randomofamber

    Tak jistě, prakticky člověk mohl mít fiktivní jméno, ale bylo to proti pravidlům. Ovšem vím, že Google jednu dobu docela tvrdě mazal takové účty, tedy pokud na ně přišel a tedy zřejmě na ten Váš a pravděpodobně nějakých dalších X miliónů nepřišel... Ovšem já tuto loterii odmítl... O slušnosti vystupování se nemá smysl bavit. Spousta lidí je registrována na své pravé jméno a to co z nich vypadává, za to by se nemusel stydět ani ten nejhorší póvl v zemi a přitom jim účet nikdo nesmazal či nezablokoval a pokud se tak děje, pak jen velmi pomálu. Nyní Google zjišťuje, že slušnost se prostě nedá vynutit registrací na pravé jméno, protože je spousta těch, kteří prostě budou mluvit sprostě a když jim zablokujete účet, tak si vytvoří nový (tentokrát fiktivní) a pak zase nový a zase a pořád donekonečna... Takže je pak lepší takový póvl strpět a cpát mu cílenou reklamu na základě stále se rozrůstajícího jednoho účtu než mít spoustu statisticky nepoužitelného balastu... (Jen dodám, že slušné chování byl pouze jeden z mnoha důvodů pro vynucování pravého jména...)

  • 16. 7. 2014 21:23

    petr (neregistrovaný)

    Tak nevím. Já jsem dostal od googlu jako dáreček ke svému účtu profil na tom jejich nesmyslu jménem G+ a první co jsem udělal jsem si změnil jméno. Nechápu proč bych měl mít na tomhle vazmeku reálný jméno? Nikdo to stejně nepoužívá a je to k ničemu. Stačí dodržet pravidlo jméno + příjmení a g+ ani nepozná,že to nejste vy. To samé fb. Mám zde dva profily. Jeden pod reálným jménem a jeden pod smyšleným důvod není ten abych se někde do někoho navážel v diskuzích,ale jinej a prostej a na druhém profilu mám smyšlené jméno a funguju na něm tak 3 roky? Tak kde udělali soudruzi v NDR chybu?

  • 17. 7. 2014 11:08

    cc (neregistrovaný)

    a nebo google s NSA už je schopen uživatele identifikovat i tak, takže podepsání se pravým jménem nevyžaduje :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).