Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Gympl nemá po konci Cest domů konkurenci, Nova ve středu drtila Primu i ČT 1 od Enik - Středa je obecně jeden z nejhorších "televizních" dnů....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 6. 2013 11:57

    Enik

    Středa je obecně jeden z nejhorších "televizních" dnů. Tedy pokud se týká hlavního večerního programu. ČT1 už dlouhá léta vsází na Poštu pro Tebe, což je naprostá tragédie. na to se nedá koukat ani ve stavu silné opilosti či bezvědomí. Vtip za stovku na barrandově, to je jen pro silné povahy. Ruda z Ostravy je pro mně osobně naprosto nestravitelný trapák. Pokud tedy někoho nezajímají dokumenty na ČT2 nebo jinde, tak jako jediný kanál zůstává NOVA. Včerejší pokus Primy se Třemi mušketýry, to byla marnost nad marnost. Tři mušketýry uznávám pouze v jedné jediné verzi, a tahle to rozhodně není!!! Jediným opravdovým Dartagnanem je Jean Marais. Gympl sice není žádný zázrak, ale je to stravitelné. Takže Nova zákonitě musela zvítězit, a pravděpodobně ještě dlouho vítězit bude.

  • 20. 6. 2013 13:04

    Pechy P.

    Přesně, schválně ať si Ruda do tý Ostravy zajede a jak ho asi přivítají, když z nich dělá trapáky a kret*ny. Nejsem sice Ostravák, ale takhle nějak by to asi dopadlo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).