Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Herní weby. Aneb o tom může psát každý od Zdeněk Polách - Dovolil bych si autora trošičku poopravit, Doupě není...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 1. 2002 10:56

    Zdeněk Polách (neregistrovaný)
    Dovolil bych si autora trošičku poopravit, Doupě není druhým nejnavštěvovanějším herním webem v CZ. Druzí jsou kluci z Tiscali Games, kteří mají na webu o zhruba 1000 UIP/den více než Doupě...

    BTW: Honzo, co znamená Tvoje věta: pokud srovnáme náklady na server s počtem čtenářů, patří nám bezpochyby první příčka pro `nejhospodárnější' server?
    Pokud počítám dobře - BonusWeb, 24 tisíc čtenářů, vyrovnaný rozpočet (tzn. nikoliv ztráta), Doupě 4 tisíce čtenářů a dle Tvojí reakce jsou náklady větší než příjmy :o) Pak mi to nějak nevychází :o)))
  • 24. 1. 2002 20:04

    kafir (neregistrovaný)
    a co ostatne weby o hrach? ktore maju daleko vacsiu navstevnost ako 1000 UIP/den?? hlavne slovenske.

    www.onlinehry.sk, www.plnehry.sk, www.cheaty.sk
  • 24. 1. 2002 23:16

    Zdeněk Polách (neregistrovaný)
    a co treba plnehry.cz, cestiny.cz, cheaty.bonusweb.cz, meliorannis.cz - ty maji taky vic nez 1500 UIP/den. Myslim, ze ten clanek nebyl PRkem pro podobne weby, ale spis konstatovanim, jak to na ceskem hernim internetu vypada - a v clanku uvedene projekty jsou toho myslim dostatecnym dukazem :o))) Ja jsem z clanku pochopil nasledujici konstatovani, ktere odrazi realitu:
    BonusWeb - puvodne amatersky projekt bez jakehokoliv cile natoz financniho se vypracoval v nejvetsi cesky herni server hospodarici s vyrovnanym rozpoctem (i s velkymi naklady)
    Doupe - puvodne profesionalni projekt na generovani penez, bohuzel je stale prodelecne (v clanku se nehovori o tom, ze uz dokonce neni ani dvojkou na trhu, coz az donedavna bylo)
    Tiscali Games - projekt silneho providera, ktery angazoval schopneho cloveka, ktery drive delal jaydee.cz, cimz udelal z Tiscali Games nejlepsi kanal Tiscali portalu a zaroven druhy nejnavstevovanejsi herni site na ceskem internetu
    Gamez - projekt nactiletych nadsencu, ktery vzal pod sva kridla portal Centrum (jemuz nestacila zkusenost s dnes jiz umirajicim iGames :o)). Co z neho vyroste uvidime :o)
    GamePort - sneci projekt, ktery ac nabizi kvalitni obsah, diky nizke propagaci, nutnosti designove podoby s nekolik let zastaralym SnM a neprilis velkemu zaberu zatim neslavi u ctenaru prilis velky uspech...
    Myslim, ze jako reprezentacni vzorek tohle spektrum staci, byt tam chybi projekty jako GameNet (drive Gaming Online, fanouskovsky, dnes umirajici projekt pod sluncem z Atlasu) a dalsi, naopak tam prebyva treba GamesWeb, coz je slovensky "copyweb" kopirujici napady z BonusWebu a Sektoru vcetne designu a do ceske verze kopirujici sama sebe, resp. svoji slovenskou podobu :o))) Myslim ale, ze pro laika, pokud ho tohle tema zajima, mohl byt clanek s pohledem do zakulisi :o)
  • 25. 1. 2002 6:38

    kafir (neregistrovaný)
    BonusWeb by nemal moc vyskakovat a hovorit co kto vykradol a kto je aky zly. Mali by sa pozriet na seba a vzhladom k tomu co vsetko ukadli z ostatnych konkurencnych webov mali by byt pekne ticho.
  • 25. 1. 2002 6:43

    Zdeněk Polách (neregistrovaný)
    Mohl byste být konkrétnější? Rád se nechám poučit :o)))
  • 25. 1. 2002 8:41

    Jan Kodera (neregistrovaný)
    Podle toho jak soudite weby, jestli umirají či ne tak ma games4u.cz za sebou aspoň 4 klinické smrti :) A podle navrcholu (ja vim nic smerodatneho, ale audit si nemuzu dovolit, jinak bych nemohl soutezit s bw a doupetem o nejhospodarnejsi server :)))) jsme za tento mesic 19. coz na zombie je docela slusnej vykon, nemyslíte? :))
  • 12. 2. 2002 0:19

    WIN (neregistrovaný)
    Naprikla ja mam priklad. Pravidelne vykradanie plnych hier na www.plne-hry.sk , a vykradanie online hier zo sectoru a www.gamestation.sk.
    Mimochodom, pOdla Zdenka je kazdy, ktor ma herny web copyweb. Jednoducho , mysli si ,ze ma monopol. Pretoze kazdy kto ma co i len jednu podobnu sluzbu je plagiator. Uz sa zacneme pisat recenzie na tie iste hry co su na BOnuswebe
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).