Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Intel  Insider: DRM zadrátované přímo v CPU? od pedro - Zajímavější by bylo vědět, kdo ty technologie "ochrany...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 1. 2011 18:54

    pedro (neregistrovaný)

    Zajímavější by bylo vědět, kdo ty technologie "ochrany obsahu" platí. Filmová studia? Nějaké skupiny, které směřují k modelu "pay per view"?

    Lidi v Intelu přeci musí vědět, že pokud se naprosto dramaticky nezmění principy fungování počítačů, tak žádná taková ochrana nebude fungovat. I chráněný obsah bude jistě možné během legitimního přehrání znovu zaznamenat do DRM-free formy. Tak proč proboha vyvíjejí takový nesmysl, který jim navíc může odradit zákazníky?

  • 15. 1. 2011 13:54

    krakonoš (neregistrovaný)

    Protože je k tomu stádo blbců, jako je Unknown nutí. A když při tom cinkají tučnými váčky s hromadou oběživa je mnohem výhodnější říci ano, my to uděláme (že je to nesmysl si necháme pro sebe, protože až to opět někdo prolomí, nikdo nebude ty úplatky chtít zpátky), než říkat: Neblbněte, nechte si ty prachy, nemá to smysl! My svůj produkt prodáme tak, jako tak, tak proč nespojit příjemné s užitečným a ty blbce nepodojit, že?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).