Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Internet čelí ekonomické krizi! od anonym - Internet funguje hlavně proto, že rozvojem hardwarových možností...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2007 12:17

    anonymní
    Internet funguje hlavně proto, že rozvojem hardwarových možností daří překonávat nedokonalosti při řízení přenosu.
    Přesně řečeno, ty hlavně spočívají na tom, že vše je interaktivní a při nedostatečné kapacitě lidé u počítačí požadavky na přenos zcancelují (zruší). Přece nebudou zbytečně čekat u terminálu.
    No a pokud se do Internetu přidává stále více robotů - kterým nezkušení programátoři nepřidělají rušící moduly, tak to do budoucna odporuje tomuto principu, na němž spočívá průchodnost sítě.
    Inu Larry by měl na stará kolena začít studovat princip přenosu v bývalé síti EARN/BITNET, aby přišel na nějaké nové staré nápady.
  • 30. 10. 2007 14:43

    anonymní
    Internet neceli zadne krizi, nikdy necelil a nebude.
    Strcte si sve reklamy do prdele vy tupe plesate hovado a bezte psat ty svoje picoviny na zive.cz, cim vice lidi je on-line, tim slozitejsi je cist pouze kvalitni clanky, evidentne bych potreboval nejaky content management, nastavil bych si ze autor technickeho clanku musi mit alespon 5 let praxi v tom, co dela (tzn. 5 let dobre hodnodeni) a ostatni clanky bych nejradeji presunul do /dev/null, vcetne toho vaseho.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).