Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak budeme šmírováni po zakoupení souborů? od Marek Prchal - Kvůli změně titulku či perexu se naštve každý...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 7. 2001 11:51

    Marek Prchal (neregistrovaný)
    Kvůli změně titulku či perexu se naštve každý autor. Každej editor si zase myslí, že titulek či perex vylepšil. Je to vždy neřešitelnej spor, zejména proto, že článek je už vydán. Ale pokud ten spor nastane, ¨připadá mi jako lepší řešit jej po telefonu či osobně, ale na v diskusním fóru. A čtënáři, který označuje autora za fanatika bych řekl následující: já osobně fanatika nepoznám, ale když čtu článek, poznám, že autor se o problematiku zajímá do hloubky, shromáždil množství informací a článek má tím pádem vysokou pro mně informační hodnotu. Tento článek ji má a na českém internetu podobně zpracovanou věc najdu v nejlepším případě jednou - dvakrát měsíčně, takže ji oceňuju.
  • 10. 8. 2001 12:28

    pivko (neregistrovaný)
    no jo, jenze pan zajicek ma dar elegantne spojit informaci s dezinformaci. a krome toho vyrazne stylisticke schopnosti. dohromady to pak vypada, jako ze tomu fakt rozumi a navic je to ctivy, kdyz si to ale rozeberete podorobne zbyda vam prekrucovani argumentu, dezinterpretace a nekdy zcela zrejme lzi.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).