Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak přežívat a pracovat v open space? Praktická pomoc pro kolegy z Economie od HS - Máte tam zásadní bod, co jste zmínil. Dělají...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2013 15:20

    HS (neregistrovaný)

    Máte tam zásadní bod, co jste zmínil. Dělají to dobrovolně. Jsou lidé různí, někomu vyhovuje se všude družit a někdo naopak chce soukromí. Svoboda v práci je hlavní zásada respektující různé naturely lidí a není možné je znásilňovat. V těch centrech nenajdete mnoho lidí, co jim to nevyhovuje a dělají startupy jinak a pracují jinak. Nemluvě o tom, že cowork centra jsou z principu víc vidět, protože majitel jim musí dělat reklamu, aby ten prostor pronajal a vydělal. Proto všude publikuje success stories, i když to někdy vůbec neodpovídá realitě.

  • 27. 5. 2013 11:13

    Jan Pobořil

    Inspiraci můžete čerpat také z coworking center, kde se lidé stěhují dobrovolně a tak nemají problém akceptovat určitá pravidla jako telefonování a vykecávání mezi sebou v oddělené místnosti, která zároveň bývá koncipována jako bar, takže není problém tam jednat i s klienty. Nováčci často tyto návyky nemají, ale správci je velmi důsledně napomínají, takže si to rychle osvojí.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).