Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak proběhlo uživatelské testování webu Navrcholu.cz? od anonym - Zájemce o informace týkající se návštěvnosti webů konkurence. a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 11. 2006 23:55

    anonymní
    Zájemce o informace týkající se návštěvnosti webů konkurence.
    a o kus dal:
    Přesvědčit návštěvníka, aby se zajímal o monitoring návštěvnosti svého webu.
    :-D
  • 30. 11. 2006 7:51

    Luboš Plotěný

    Jste první diskutující, který se ve svém příspěvku vyjádřil k obsahu článku, což je pozitivní zjištění :-)

    Pravděpodobně Vám to, co píšete, připadá nejednoznačné (možná i směšné), ale bohužel jste článek nečetl pořádně nebo něco špatně pochopil, což by potom byla chyba autora. Všimněte si prosím věty:

    Cíle webu se z pohledu jednotlivých cílových skupin liší.

    Každý cíl se nevztahuje ke každé cílové skupině. Tzn. cílem webu z pohledu Zájemce o informace týkající se návštěvnosti webů konkurence je rozhodně přesvědčit ho, aby se zajímal o monitoring návštěvnosti svého webu (tzn. aby se stal zájemcem o monitoring). Z pohledu zájemce o monitoring už je ten cíl webu jiný...

  • 30. 11. 2006 9:51

    anonymní
    no cilem kazdeho webu je oslovit co nejvice lidi kteri me zajimaji a potazmo vydelat co nejvice penez. Ani jedno momentalni navrcholu nesplnuje, zajimava je masaz jeho obchodniky kteri obesilaji neustale s nabidkami byvale cleny systemu a premlouvaji je. Neda se premluvit nepremluvitelne - jak zde jiz nekdo rekl. Pokud prodavaji za penize neco co je jinde lepsi a zdarma tak je to boj s vetrnymi mlyny. Byl jsem take kontaktovan a obchodnici behem par emailu dosly argumenty - je videt ze prakticky ani nevi co prodava a jak si stoji konkurencni produkty - reci o tom ze nas produkt je unikatni, nikde ho nenajdete a ani svet ho jeste nevidel a ze jakmile ho zacnu pouzivat budu mit po vsech starostech plati tak na lidi kteri kupuji bezmyslenkovite aniz by se podivali co se da sehnat levneji, co zadarmo, co si platit musi aby mohli komunikovat s reklamnimi agenturami atd atd... a navrcholu nezapada do ZADNE kategorie, tj. momentalne neni k nicemu ani kdyby to bylo zase zadarmo jako driv prave kvuli prazdnym zebrickum.

    Omlouvam se ze zase brousim zpet na moje tema - ale ono to spolu dost souvisi - web muze mit jakykoli design, co je mu to platne kdyz koncepce je uplne spatna:-)

    Pokud mam brousit na design tak plne souhlasim s clankem - web je neprehledny, grafika oproti staremu navrcholu nehezka a lakani novych dusi a penez je malo videt:-)))
    A to nejsem vubec odpurcem novych verzi - nova lupa je hezka, novy root se povedl - takze zde muj problem neni.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).