Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak získat zpět původní způsob psaní mailů na Gmailu od Ins007 - JIž není potřeba cokoli dodávat...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2013 16:42

    Celdie (neregistrovaný)

    Nechápu kritiku nového způsobu psaní. Jasně, už je tradice, že se na všechno nový nadává - ať už je to Facebook, Gmail nebo jakákoliv jiná masověji využívaná služba.

    Osobně pro mě Google začíná vyhledávačem a končí Gmailem a YouTubem. To jsou věci, ve kterých Google vyniká. Android a G+ jsou prostě jen pokusy napodobit jiný, úspěšnější a již zaběhnutý model.

    Ale co se týče vyhledávače, Gmailu a YouTube, připadá mi, že v Googlu naopak spíše zamakali. A na žádnou z posledních změn si nemůžu stěživat. Kdo má problém s novým designem odesílání zpráv na Gmailu? Co na něm kdo nechápe? Mě právě přijde hrozně fajn, že můžu psát mail a přitom se neomezeně pohybovat po schránce. Nemusím tak otevírat další okno, když se chci např. podívat do přijatých zpráv kvůli kontextu s právě psanou zprávou.

    Stejně tak nový vzhled YouTube. Jo, ta úvodní stránka se moc nepovedla, ale dohání to nový vzhled kanálů. Ten zas sice trochu ubíjí snaha o standardizaci vzhledu kanálu napříč zařízeními, ale nakonec proč ne.

    Vyhledávači nemám co vytknout, včetně čerstvě přidané funkce Nozdry. Až poběží naplno, bude to pecka.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).