Hlavní navigace

Jan Kraus zpropaguje novou službu na Google+, setká se s fanoušky přes Hangout

12. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Moderátor noční talk show na Primě family prohlubuje svoji spolupráci s Googlem. Jeho show má už vlastní kanál na YouTube a profil na sociální síti Google+.

Živý online videorozhovor s vybranými diváky svojí show chystá na tento čtvrtek 14. března moderátor Jan Kraus. Využije k tomu novou funkci sociální sítě Google+ nazvanou Hangout, která umožňuje videokonferenci až deseti lidí mezi sebou. “Vysílaný Hangout může v přímém přenosu sledovat úplně každý, a to na Google+ profilu Jana Krause, nebo na jeho YouTube kanálu, na kterém později přibude i záznam,” informoval mediální zástupce českého Googlu Dalibor Zíta.

BRAND24

K TÉMATU: Show Jana Krause míří i na YouTube. Včetně bonusů, co nebylo v televizi

Rozhovor je naplánovaný na čtvrteční odpoledne od 16 hodin. “Kromě sledování přenosu se může do diskuse přihlásit naprosto kdokoliv. Stačí, když předem pošle na email: hangout@symblaze.cz odpověd na otázku, proč si chce online popovídat s Janem Krausem. Autoři nejoriginálnějších odpovědí se budou moci do Vysílaného Hangoutu připojit třeba ze svého domova, a stát se tak online hosty Jana Krause,” vysvětlil Zíta. Jan Kraus na netradiční setkání zve již několik dní prostřednictvím banneru na hlavní straně české verze YouTube.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).