Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Je Fair User Policy opravdu fér? od pavel - zrovna ted jsem si udelal poradek v logovani...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 5. 2004 23:28

    pavel (neregistrovaný)
    zrovna ted jsem si udelal poradek v logovani sveho pripojeni na internet a jsem zdesen, vychazi me to na 50 gb rocne, jsem pripojen pres wifi, rychlost v prumeru 256kbps - mala domaci sit (4PC, sem tam notes), ve stahovani se nejak neomezuji (+zbytek rodiny), ted jsem dostahoval fedoru (test) a zacinam znovu :), takze jsme pocital,(podle toho jak tady nekdo psal (ze ma 30gb), ze za "rok" budu mit stovky a ne desitky gb

    otazka: sedim u toho porad, stahuji mp3, nekdy film, programy, linux a pod, a ten trafic nemam, co teda delam blbe? :)

    a vubec, toho cloveka co ma tech 30gb mesicne bych chtel videt, kam ty data skladuje? to uz musi lezt do penez a to nemluvim o el. (urcite to nevypne jak je rok dlouhej), to si muze rovnou k pausalu na internet pripocitat nejakou stovku navic, no a hlavne kdy ty mp3 a divx sleduje???

    kdyz je na koleji linka 10mbit tak to asi udelat jde, ale na kabelovce?

    (jo a nechodete na me s radiem, posloucham skoro cele dopoledne beat radio a na traficu to moc poznat neni)
  • 20. 5. 2004 7:37

    Woko (neregistrovaný)
    No 30giga filmu za mesic je sotva 26 epizod anime (asi 8-9 hodin) za tyden, coz v zadnem pripade neni problem shlednout. V soucastnosti mam traffic kolem 80giga za mesic, ale to taham do zasoby, takovych 40giga by me stacilo.
  • 20. 5. 2004 9:34

    jarda (neregistrovaný)
    A proč bych to měl skladovat? Pokud mám normální připojení k internetu a ceny budou v internetových videopůjčovnách normální (ne starzone.cz v podání CT), film stáhnu, podívám se a smažu (viz. DRM ). Nechápu proč by každý měl mít doma stovky filmů.
  • 14. 7. 2005 18:41

    kroy (neregistrovaný)
    Jako u me by nebyl problem mit mesicni traffic 40-50 GB ( disky mam velky 3x 400 GB + 2x 250 GB)
    ale mam problem spis s tim ze se mi to nemuze povest a to z jednoho prosteho duvdu...UPC na me aplikuje vzdy po stazeni 20 GB za mesic FUP a mam z netu najednou 64/64 a s tim se nic moc uz stahnout neda.FUP je zbytecnost,protoze by to linky urcite zvladly utahnout.Treba UPC je vlastne 100 MBiT ale max maj tusim 6 MBiT. ISP ktere pusobi na uzemi CR by si mely vzit priklad ze zahranich spolecnosti..(treba ISP v Japonsku nebo Korei to je labuzo :-) ) Tak proc mit zavedene u vsech ISP FUP je to akorat buzerace vsehc uzivatelu.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).