Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Je online žurnalistika méněcenná? od Radek - Nechápu, proč se vůbec rozčilujete, nebo pozastavujete nad...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2000 15:05

    Radek (neregistrovaný)
    Nechápu, proč se vůbec rozčilujete, nebo pozastavujete nad tím, že někdo nedá rozhovor internetovému médiu. Tak se s ním nebavte, na světě je dost zajimavějších osob, událostí atd.

    Navíc, kdo se chce pouštět do publikování na internetu, může se vykašlat na nějaké regionální deníky. Stačí alespoň umět trochu anglicky a za chvíli budete mít na počítadle tolik přístupů z USA a dalších zemí, že by MFDnes mohla závidět, protože tolik američanů jejich noviny (papírové) nečetlo za celou dobu jejich existence. Deset miliónu soukmenovců je príma věc, ale Anglicky mluvící země - to je trh a příležitost. A v tom vám můžou klasické papírové noviny těžko konkurovat - jak v distribuci, tak i ve vícejazyčnosti, takže bych se vůbec nevzrušoval s tím, kdo komu poskytne interview. Ti chytří ho poskytnou internetovému médiu.
  • 26. 9. 2000 18:38

    Daniel Docekal (neregistrovaný)
    Ano, jistě, můžete mít na počitadle mnoho přemnnoho přístupů anglofonních čtenářů. Ale bohužel musíte být z něčeho živ a těžko přesvědčíte reklamní agentury že vaši anglofonní čtenáři jsou něco platní při reklamě pro české společnosti.

    Ono to jaksi není o tom kolik lidí budete mít na počítadle (i když si to někteří, jako třeba nedávno Atlas vs. Seznam, myslí), ale o tom jak dokážete svoji "návštěvnost" proměnit v peníze.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).