První část nekomentuju, ale napsala jsem, že během doby, než se upeče maso, si může děvče něco naprogramovat :-) určitě totiž víte, že omáčka se připravuje až z výpeku z masa, takže doba, kdy je maso v troubě, by byla zbytečně nevyužita (polopaticky popsáno specialně pro vás).
a na to jste prisel jak, ze zminuji nejakou kulturu kde muzi lovili a zeny jim rikaly kde k uloveni neco najdou?
pouze jsem se zeptal na radu, kde se dnes takovy divoce zijici skot vhodny k uloveni nachazi, nic vic. natoz abych se neceho dozadoval, ausgerechnet na anonymni diskusi na lupe :)))
asi nepobirate psany text, rec byla o svickove, tu ze zajice neudelate.
ps: ja jsem dite z vesnice, navic syn nimroda, takze strilet z malorazky, brokovnice ci kulovnice, stejne jako oskubani slepice, stazeni kralika, vykuchani kapra nebo chytani a michani krve o zabijacce, pro me bylo stejnou samozrejmosti jako jezdit na kole nebo si vyrobit prak z visne.
jelikoz jste ta moderni emancipovana zena, tak jiste i panu tvorstva poradite, kde takovy divoce zijici skot na svickovou pobiha. kdyz tedy predpokladate ze jej pro vas ulovi protoze flak z reznictvi pro vas neni dost dobry.
ps: svickova neni koprovka ci rajska, takove ty parodie svickove co udelate behem toho nez se upece maso, jsou dobre max do hospody na menicko za 70 kacek ne k jidlu..
preci byste po emancipovane zene nechtel, aby na nedelni obed zakladala svickovou uz ve ctvrtek, jeste by to bylo k jidlu.
slysel jste to, za hodku je upeceny maso a z vypeku sfoukne omajdu a obed je hotov a to u toho jeste neco naprogramuje, sice se to nebude dat jist, ale stihla debugnout "hello world" :)))