Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Koho ohrozí Pětka? Nejvíc asi TV Barrandov, která naplno nevyužívá svůj potenciál od Michal Kopecký - To je vážně ohromná intelektuální zábava nahnat pár...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 9. 2012 23:59

    Michal Kopecký (neregistrovaný)

    To je vážně ohromná intelektuální zábava nahnat pár dobytků s IQ pod hranicí chudoby do vily prošpikované kamery nebo pár sprostých netalentovaných šampónků učit zpívat. To že zde je takový národ, který to baští stejně jako nekonečný odpad typu Ordinace a Ulice, to je jiná. Zkus si na chvíli otřít svůj zaprskaný frikulínský monitor a zamyslet se, jakou práci dá vyrábět tyto pořady bez jakéhokoliv nápadů.

    Proč si myslíš, že chci recyklovat staré formáty? Pouze toužím opět po nějaké propracované zábavě. Kde budou připraveny různé skeče a nebude to smrdět korunou a nulovou nápadností. Jediné, co je teď vidět jsou nekonečné reprízy z archivů.

    Jaké pořady terorizují 100% primetime? Třebe Superstar, ČS hledá talenty. Pořád reklamy v každém reklamním bloku. Min. 4 dny v týdnu přes večer nic jiného než tato ubohá vata. A to na min. 2 kanálech, jejich sesterské kanály tomu přizvukují upoutávkami a veřejnoprávní k tomu tančí.

  • 30. 9. 2012 13:20

    Michal Kopecký (neregistrovaný)

    Mně se už dávno zajedly ty všemožné talentové a reality show, které vždy téměř 100% obsadí celý prime-time televizí. Prakticky žádné zajímavější soutěžní pořady jako Riskuj nebo Milionář nebo dokonce pořady se scénkami. Ty se úplně vytratily. Buďto už nejsou žádní dobří baviči, nebo televize je ignorují. Přitom je tu obrovská díra po pořadu jako Návštěvní den, Na palmě, Televarieté či i to intelektuálně slabé Tele-tele. Zbyly po nich jen talkshow na všemožný způsob. To, co předvedla Pětka ve svém schématu, se k tomuto ale vůbec neblíží.

  • 1. 10. 2012 13:57

    bez přezdívky

    A proč by měla bejt v televizi jen intelektuální zábava proboha? Krom toho mě fascinuje, jak si ty, a tobě podobní myslí, že zrovna jejich pořady jsou intelektuální zábava. Jsem vysokoškolsky vzdělanej člověk a na ty show se rád podívám. Znamená to snad, že mám snížený intelekt? Zamysli se nad sebou proboha, co tu potíš. Krom toho tvoje estrády s nevtipnými vtipy a Vondráčkovou na playback taky nejsou zrovna intelektuální zábava. Naopak hledání NOVÝCH a NEOBJEVENÝCH talentů je super věc, protože se každý může podívat na to, co lidé dokáží. A určitě to je lepší, a na tom se shodnou všichni, než čumět na zombie české pěvecké scény, kteří zpívají desítky let staré hity na playback. Tohle už prostě diváci nechtějí, smiř se s tím. A krom toho, třeba takový Talent, na kterém si opravdu Prima s JOJ dávají záležet, jsou rozhodně propracovanější a nesmrdí korunou narozdíl právě od tvých papundeklových show z 90. let, kam se nahnali podprůměrní upocení vypravěči vtipů.

    PS: Vyjmenuj mi 4 dny v týdny, kdy běží talentová show ty blábolile. Opravdu tvůj příspěvek pasuje na adepta Nejhloupější výpotek Digizone v historii.

  • 30. 9. 2012 14:19

    bez přezdívky

    Televarieté :DDDDDDDDDD Lidi už dost, tohle už neee :DDD

    PS: Vyjmenuj mi kdy v Česku obsadily na 100% prime time talentové show :D Co vím, tak vždycky byly tak maximálně dvě do roka, což je teda strašná kupa oproti desítkám archivních zvratků a nudného tlachání s kmety typu Šíp. V devadesátých letech táhly estrády, v nultých talentové show. Jelikož jsme v ČR, tak tu funguje ještě zábava nultých let, tedy talentové show, ale už i ty jsou na ústupu. Nyní přijdou nové formáty. Každopádně po estrádách 90. let a nedejbože starších fakt už nikdo neprahne, jinak by je naše televize vysílaly. Jediný, kdo je recykluje, je Barrandov, který s nimi ale udělá share max. kolem 8%. A to opravdu nepovažuji za hlad po pořadech 90. let.

    Podle mě spíš lidem začínají chybět kontejnerové reality show, ostatně Prima dostává týdně desítky mailů ohledně VV4. Tehle formát má ještě šanci na recyklaci, nikoliv ale Televarieté, mějte rozum.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).