A sledujeme opět odchod další známé tváře z Novy. Ono opravdu to není tak, že polovinu honoráře tvoří "buď hrdý že děláš na Nově". Každý člověk chce být ohodnocen a známá tvář dvakrát tolik. Na Nově to dopadne za chvíli tak, že tam budou dělat jen ucha čerstvě vyšlá ze školy, kterým bude imponovat že dělají televizi a peníze zase až tak neřeší.
Gotham, Revolution, Under the Dome na Fandovi .. během jara a léta, můžeš si psát co chceš, ale tohle prostě nepřebiješ, protože aktuálně nemáš čím a nebo se mýlím a Prima utajuje nějakou pecku? Já myslím, že asi ne, protože to vypadá tak, že to o co je zájem koupí Nova a ČT a na naší Primu zbudou jen střepy, které tak akorát šoupne okolo 23:59 na hl. kanál, na Coolu a spol. není místo, protože tam frčí snad 10 hodin denně ten kreslený seriál ...
A ten kdo chce, tak si najde i výpis seriálů pro další kanály, ale myslím, že u tebe se to mine oučinkem a raději budeš plácat tyto nesmysli ..
Tak Hrušku taky nemusím poněvadž ten "vaří" asi podobné blafy jako uvařil plukovník Čestmír Semerád v záloze za 2,05 Kč v mých oblíbených vínech. Nicméně jinak máš pravdu, když už chtějí vařit, tak ať vaří z cenově /nemyslím ale zase korunových položek/ a i prakticky dostupných surovin a ne z ptákovin které jsou u nás předražené a nebo je u nás člověk pomalu nikdy neviděl.
Prostě klasika, odborník se vzteká s recepty Echt speciál k ničemu pro praktické použití, naopak amatér s hrníčkovou recepturou a rychlovařením se odborníkům nelíbí, divákům se to naopak líbí.
To je to samý jako profi anténář se seper měřákem a nářadím bude vždy hnusnej na šikovného amatéra téměř bez ničeho.
Prostě pouhá závist a vztek :-) česká klasika.
Beate, a k čemu je např. vaření z mořských plodů? :-D Prakticky úplně k hounu bych řekl. Mám tady v baráku bývalýho profíka kuchaře číšníka a taky zírá co nám TV předkládá za nepoužitelnosti. Daleko praktičnější je to matlání Hrušky. A to je ono, profík nabubřele závidí zájmu o amatéra.
Dle Pohlreicha apod expertů si můžeš doma vařit, pochybuju že vaříš protože je to úplně k ničemu - i kdyby to dělalo 100 profíků dohromady.
Chápeš už ten rozdíl?
Proč ten profík nenabízí klasickou českou domácí kuchyni? Radši se vytahuje mušlema, a obloženýma chobotničkama apod ptákoviny :-D