Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kuchtíci a kuchtičky v pořadu Prostřeno: nejhorší a nejblbější soutěž všech dob od anonym - Jen nechápu, jak někdo může hodnotit rodinu podle...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 11. 2015 18:37

    bez přezdívky

    Jen nechápu, jak někdo může hodnotit rodinu podle jediného člena v televizi? Ale k věci...Je to reality show. Možná reálnější než Vyvolení, kterým organizuje štáb část dne. Lidé se dostanou na obrazovku a můžou vyhrát 50 tisíc peněz, které bych nenazval pár šupy. O vaření až tak moc nejde. Hlavní je sonda do cizích domácností. Lidé se se soutěžícími porovnávají. Zjistí, že jsou na tom lidé i hůře. (Nebo i lépe, ale to moc nechtějí vidět. Natož si to přiznat.) Je to bl.bost, ale koukatelná...Jen tak na okraj. Formát pochází od britské Itv, nejedná se o český vynález. Ještě jeden dovětek...Komerční stanice nemají za úkol vzdělávat. Od toho by tu měla být ČT. Když si to mnozí přiznáte, nebudete se pořád divit jako nějaká trdla. :-)

  • 4. 11. 2015 17:58

    bez přezdívky

    Dnes mi nezbývá než souhlasit,tento pořad je mi z duše odporný.Ale abych mohl kritizovat občas nějakou minutku zkouknu anebo jsem přinucen okolnostmi,že to někdo sleduje (myslel jsem si ,že mám inteligentnější rodinu) a je to pořád stejné o ničem!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).