Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Kurzové sázky na Internetu od anonym - Pokud snad nekdo potrebuje dukaz o onom clanku,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 10. 2. 2009 16:02

    anonymní
    Pokud snad nekdo potrebuje dukaz o onom clanku, tak doporucuju navstivit www.sportsbookreview.com, stranku nezavisle hodnotici sazkove kancelare pomoci stiznosti a zkusenosti hracu. Nejlepsi hodnoceni zde je A, nejhorsi F. Vyse zmineny pinnacle ma A+, stejne tak Betfair nebo TheGreek. Bwin ma C (v listopadu mu bylo snizeno hodnoceni z C+ na C) a napr. sportingbet ma D+.
    Samozrejme tohle hodnoceni neni vserikajici, ale da se z nej asi udelat aspon minimalni obrazek o tom, jak na tom jaka spolecnost je, a pripadne se docist od ostatnich sazkaru jejich zkusenosti s onou spolecnosti.
  • 10. 2. 2009 19:51

    M (neregistrovaný)
    Podstatne je i to, co clovek chce. Nekdo chce podat za kilo, aby to vecer ve sportbaru melo vetsi naboj a ten asi neresi, jestli nekde je 2.3 nebo 2.4. Dokonce nebude resit ani to, kolik je limit.
    Pokud ma nekdo sazeni jako full-time, tak pro zmenu asi nebude sazet na vecerni fotbal, kde takrka s jistotou nebude zadna value, protoze kurzy budou presne tam, kde byt maji..

    To uz jsou pak rozdily, ktere vetsina sazkaru nepochopi. Vetsina proste sazi na nekoho, bez ohledu na to, jaky je kurz a nedokazou pochopit, ze rceni "na toho bych nevsadil ani zlamanou gresli" nema v systemu kurzoveho sazeni misto...
  • 10. 2. 2009 20:14

    Orbital (neregistrovaný)
    to je fakt, ale ackoliv vetsine lidi je jedno zda 2.3 nebo 2.4
    tak vetsine lidi neni jedno, kdy ji dojdou love, jak s nima vy***** s bonusem, nebo jak rychle a dobre jim vyhodnoti sazku
  • 10. 2. 2009 22:15

    M (neregistrovaný)
    To jo, ale lidi, co sazi vecer k fotbalu zpravidla s vyberem penez starosti nemaji:-))
  • 10. 2. 2009 18:48

    S (neregistrovaný)
    Ono je to informačně samozřejmě všechno správně v tom článku,ale pro většinu lidí, laiků to může vyvolat dojem, že když začnou hrát na Bwin že je čeká nějaký peklo nebo tak něco.Možná by bylo dobrý upřesnit žebříček
    1/ Pinacle ,Betfair a jiné jmenované,
    2/slušné rekreační unibet,expekt atd,
    3/rekreační s problémy bwin a spol
    a daleko daleko za nimi tipsport,synottip a další české perly.

    Takový sázející ,který přijde z tipsportu na Bwin se výškou kurzů,šíří nabídky,live sázením atd. cíti jak v ráji a svých práv se nakonec na 99% dovolá a sázky mu vyhodnotí správně,pouze to trvá déle.
    Celý článek je psán z pohledu vrcholu ledovce a má obrovskou informační hodnotu,ovšem 99,5 % populace se na tenhle vrchol nikdy nedostane,proto nikdy nenarazí na limity v Unibetu,odhaduji že tak 70% sázejících nenarazí ani na osobní limity u Bwin.
    Ale realita je prostě taková že na problémy na Pinaclesports nenarazí ani ta špička a obraz tohoto odvětví byl popsán opravdu přesně a výstižně.A díky za něj
  • 10. 2. 2009 19:03

    anonymní
    Myslim ze k tomuhle asi neni co dodat, to jsi napsal naprosto vystizne.

    Ono ta cela diskuze vyse se uz ubira spise tim smerem, ze vetsina provozovatelu stranek ala Janko vyse zneuziva toho objektivniho informacniho vakua, ktere se u nas vyskytuje. Novi hraci na internetu se vrhnou na to, co je v cestine, a co je vsude tak dobre popsane. Tak proc si na tom taky neprivydelat hezke penize. Podnikatelsky dobre. Problem je ten, ze ty jejich stranky jsou potom povetsinou lzi, ikdyz svym zpusobem 95 sazkarum ze sta neublizi, protoze proste budou sve penize prohravat, a je jedno jestli v bwinu nebo na betfairu a zbytek casem stejne najde lepsi sazkovku. Je to pro takove "podnikatele" proste vydelek na ukor kolektivniho nevedomi zpusobnebe verejnou lzi ze vsech stran.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).