Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Legendární Infima BBS byla odpojena od Lucas - Zdar, toz kdyby si toto cetlo vic lidi co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 7. 2002 18:51

    Lucas (neregistrovaný)
    Zdar,

    toz kdyby si toto cetlo vic lidi co se tam v pradavnych dobach vykecavalo a pripadne chodilo na ty komorni parby mozna by bylo dobre poslat me emaily a udelat nejakou vzpominkovou drobnou akci :)

    ja na to vzpominam docela dost rad... dokonce mam i trvale nasledky... zenu znicenej zaludek nervy v kyblu z telecomu a podobne :)

    bye lucas

    p.s. PC je lepsi nez Amiga a infima byla stejne best .. ostatni BBS byl slabej odvar :)
  • 17. 7. 2002 10:07

    hufhendr (neregistrovaný)
    Vim, ze bych neco mel napsat, ale moc me toho nenapada. Moje cesta na Internet taky zacinala na Infime. A byl jsem tam docela dlouho. Tam me lidi v telekonferenci upozornili na Stoparova pruvodce po Galaxii - uzasna kniha. Pak jsem se stal predplatitelem Bajtu, dostal jsem se pres "trumpetu" a Netscape na Internet a ziral jsem. To byly casy Win3.1. Pak jsem cestoval po BBS Marco, CEZu (kde byl pristup na Net take zdarma, az najednou BBS zmizela) a nakonec jsem ukecal sefa v praci a udelal si svou vlastni BBS Social (Workgroup, technicky byla vybavena lip nez Infima, 24hod/den, ale nemela linky a pristup na Net - ta uz taky nejaky cas nejede).
    No je proste fakt, ze to byly neopakovatelny doby a je to pryc. Jsem rad, ze jsem u toho byl. Zdravim vsechny, ktere jsem tam tehdy potkaval..

    PS. kdyby nekdo udelal sraz, asi bych se rad taky zastavil
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).