Hlavní navigace

Leoš Mareš a Patrik Hezucký z Ranní show Evropy 2 budou mít na Primě show QI

1. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO A VIDEO – Pořad vzniká na základě licence britského formátu QI: Quite Interesting, Prima family ho uvede letos na podzim. Podrobnosti zveřejní na tiskové konferenci 1. srpna.

Zábavná show Leoše Mareše, kterou chystá Prima family pro letošní podzim, ponese název ”QI: Na vše máme odpověď” a objeví se v ní i Patrik Hezucký, který s Marešem moderuje Ranní show na Evropě 2. Informovala o tom Lucie Juráčková z PR oddělení Primy family, podle níž půjde o českou verzi licencovaného britského formátu QI: Quite Interesting. “Čeká vás show plná zdánlivě banálních otázek, kde se odpovědi můžou zdát naprosto jasné,” uvedla.

K TÉMATU: Nova a Prima představí podzimní programová schémata ve stejný den: 1. srpna

BRAND24

“Pointa vás ovšem zpravidla hodně překvapí. Ty opravdu správné odpovědi jsou totiž mnohem zajímavější než byste čekali!” slibuje Juráčková. Podrobnosti o pořadu Prima zveřejní na tiskové konferenci k podzimnímu programovému schématu 1. srpna. Leoš Mareš bude na podzim také jedním ze tří členů poroty čtvrté řady talentové show Česko Slovensko má talent a má se stát jednou z hlavních tváří Primy family.


Foto: FTV Prima

Leoš Mareš a Patrik Hezucký při natáčení nové show Primy family QI: Na všechno známe odpověď

Britská verze stejné show na BBC

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).