Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Lze inovovat e-mail? od admin. - Mazat se dá vždycky..to jóóó, ale třídit se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 3. 2011 16:25

    CrayXMP (neregistrovaný)

    Tak já jsem asi jeden z těch "exotů", pro něž není na překážku si emaily archivovat. Mám schované naprosto všechny (s výjimkou otravných obchodních sdělení, potvrzení o doručení atd.) - i když třeba s daným člověkem již přes deset let nemluvím.

    Výhodou je, že si je můžu určitě skladovat ve svém vlastním poštovním serveru, takže nejsem nijak omezen místem. Teď mi to ukazuje přibližně 49.000 emailů - ale to jsou jen SOUKROME.. "obchodní povahy" jsou v jiném datovém skladu a ten má přes 150.000 emailů. Všechno je samozřejmě velmi dobře roztřízeno, jinak by se v tom nedalo naprosto nic najít.

    Celková velikost obou dvou skladů včetně příloh je okolo 11 GB. Při dnešních cenách za prostor? Výsměch..

    HESLO JE: Mazat se dá vždycky..!

  • 7. 3. 2011 2:06

    CrayXMP (neregistrovaný)

    No jo. no.. to vám asi nic nepomůže.. nikdy v životě bych NIKOMU NEPORADIL, aby používal nějaké automatické filtry v Outlooků, které dokaží automaticky třídit příchozí zprávy.

    chybí mu totiž to zásadní:

    a) zpráva je doručena vždy do Inboxu (a ne hned do dané přihrádky)
    b) až po přečtění.. či ještě lépe po přeposlání, zodpovězení je přesunuta na základě nastaveného pravidla do příslušné schránky

    ale co bychom to my.. ubožáci.. vlastně chtěli po Microsoftu, že? Hlavně že ti idioti mají dost na to, aby každé tři roky vyvíjeli nové Office sady.. které naprosto nikdo nepotřebuje.. Pořád jsem naprosto spokojený s 2003 a připadá mi to jako totální vrchol jejich schopností.. 2007 trpí zásadně tím, že se z pozice moci snaží vnutit uživatelům nový interface.

    PROBOHA!! To byl takový problém jim dát na výběr???!! To samé Windows 7.. starý interface a GUI z XP už se nedá aplikovat

    no .. určitě si to dobře spočítali a za chvíli se nebudou stačit divit, až i totální konzervy v CR začnou kupovat Macy ve velkém.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).