Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Mall.cz nabídne pleny i prací prášky při čekání na metro. Virtuálně! od TondaJ - 1. Mall je předražená a neschopná firma, přesvědčil...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 10. 2011 10:13

    TondaJ (neregistrovaný)

    1. Mall je předražená a neschopná firma, přesvědčil jsem se o tom osobně nedávno. Mají vysoké ceny, ale kvalita zákaznických služeb tomu neodpovídá. Při převozu mi rozbili zboží, ale řešit jsem to musel já (=ztráta mnoha hodin času). Zboží, které mi při převozu rozbili, ale nevyměnili, vrátili mi peníze a já si stejně musel zajít do normálního kamenného obchodu a znovu si věc koupit (=ztráta mnoha hodin času). Udělal jsem s Mall špatnou zkušenost a už si u nich nic neobjednám.

    2. Zboží posílají přes PPL. Sice vím, který den mi zboží přijde, ale nevím v kolik hodin, kurýr zavolal asi jen hodinu předem. Když jsem řekl, že bohužel budu ještě v práci, tak mě div do telefonu neseřval, že jsem si měl nahlásit správnou dodací adresu. O.K. takže mi přiveze zboží do práce a já se budu muset tahat s 10kg krabicí domů metrem? (nemám auto)

    Aby to fungovalo, musel by Mall zorganizovat vlastní kurýrní službu (aspoň po velkých městech, Praha určitě), která by byla schopná jednak určit přesnou hodinu, kdy dorazí a jednak od klienta převzít rozbité zboží a vyměnit ho za nové nepoškozené.

    Takže tato služba rozhodně není pro pracujícího člověka, nebo pro někoho, kdo celý den pobíhá z místa na místo, a předem netuší v kolik hodin kde zrovna bude. Protože kurýr může dorazit kdykoli během dne a nemůžu čekat celý den na zásilku, to už si raději zajdu do toho Globusu nebo OC Letňany a přitáhnu domů v taškách metrem. Jednou za měsíc se větší nákup dá přežít.

  • 19. 10. 2011 13:31

    thr

    U PPL celkem funguje ta varianta "večerní doručení 17-21h", to docela dodržují a to by asi bylo i právě pro toho "pracujícího člověka". Je to ale jen pro některá větší města.

  • 20. 10. 2011 9:46

    thr

    Vůbec nepochybuji o tom, že se chyby dějí. Jenže když nic jiného, tak při této volbě na něj v případě, že vás bude shánět ve 14:30 můžete řvát vy...

    Nicméně já sám jsem tu variantu 17-21h využil 2x a proběhlo to v obou případech dobře, takže "řvaníL nutné nebylo :-)))

  • 19. 10. 2011 11:43

    ttx (neregistrovaný)

    ad 1) A když už ta věc přijde nerozbitá, tak už je použitá. A nikomu nevadí, že takový věci jako masážní přístroje by se z hygienických důvodů použité prodávat neměli. Na reklamacích to samozřejmě nikdo neřeší. Nevíte někdo, jestli jde v tomhle případě požádat banku o refundaci platby kartou, když se obchodník nemá k vyřešení?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).