Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Martin Kasa (Pilulka.cz): Některé lékárny pořád nepochopily, že jsou tady pro pacienty od Karel - Základní léky typu antibiotik měli zatím vždy všude....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 7. 2018 13:02

    Karel (neregistrovaný)

    Základní léky typu antibiotik měli zatím vždy všude. A věci co ne, tak nabídli, že objednají a dovezou do druhého dne.

    Speciální léky (typu Keppra, Lyrica apod.) už vím, kde mívají. Už se mi i stalo, že lékárník podle léku poznal, ke komu chodím. Prý vybírají léky podle lékařů, které mají v okolí. Takže na jedné poliklinice, kde jsou dva psychiatři a neurolog, dostanu vždy všechno co beru. Na té druhé bez šance, tam je několik ortopedů, urologie apod. Psychiatr ani neurolog ani jeden.

    Pokud byla potřeba nějaká exotika urgentně, tak mám dobrou zkušenost s lékárnami ve fakultních nemocnicích. Tam byly k dostání věci jako Zonegran i v době, kdy měl v celé republice výpadek dodávek. Tam se mi maximálně tak stalo, že měli ihned k mání jen jedno balení a další byla do druhého dne. Nestalo se, že bych předepsaný lék nesehnal hned ten den, co mi ho předepsali.

  • 18. 7. 2018 7:20

    Luxpe (neregistrovaný)

    Přesně tak na pražských Hájích je lékárna v drogerii Teta pravidelně tam, ale léky které potřebuji nemají, pod stanicí metra je Magistra ta už je nejlepší, v centru Chodov lékárna také na nic, na Budějovické samozřejmě lékař z polikliniky vám napíše recept, ale léky neobdržíte v lékárně přímo v poliklinice ani v DBK. Při cestě na Václaváku také ne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).