Hlavní navigace

Média a svět na ČT o Křišťálové Lupě 2008

1. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Poslední listopadové vydání magazínu Média a svět veřejnoprávní České televize bylo věnováno konferenci Czech Internet Forum 2008, anketě Křišťálová Lupa 2008 a dění na tuzemské internetové scéně v posledních měsících. Součástí pořadu byl třeba rozhovor s Jakubem Ungerem, šéfem zpravodajského serveru Aktuálně.cz, mimo jiné o zavedení moderování komentářů nebo o vlivu ekonomické krize na internetová média. Josef Šíma, produktový ředitel portálu Seznam.cz, v dalším rozhovoru pochválil televizi…

Poslední listopadové vydání magazínu Média a svět veřejnoprávní České televize bylo věnováno konferenci Czech Internet Forum 2008, anketě Křišťálová Lupa 2008 a dění na tuzemské internetové scéně v posledních měsících.

BRAND24

Součástí pořadu byl třeba rozhovor s Jakubem Ungerem, šéfem zpravodajského serveru Aktuálně.cz, mimo jiné o zavedení moderování komentářů nebo o vlivu ekonomické krize na internetová média. Josef Šíma, produktový ředitel portálu Seznam.cz, v dalším rozhovoru pochválil televizi Nova její videoarchiv na nova.cz a naopak pohaněl zpravodajský server tn.cz, který nakonec v anketě Křišťálová Lupa 2008 získal od poroty anticenu.

Tu si poprvé v historii ankety přišli zástupci „oceněného“ projektu převzít a speciálně Martin Ondráček, šéf zpravodajství Novy, nešetřil sebevědomými hláškami. Nás moc nezajímavá nějaká porota 56 lidí, kteří nám na bázi nějaké své zvláštní odbornosti udělují nějakou cenu. Pro nás je důležité, že tn.cz a internetové servery skupiny Nova jsou součástí českého Internetu a že k nám lidi chodí a chodí jich čim dál tím víc, řekl třeba v pořadu Média a svět, který si můžete přehrát v online archivu České televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).