Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Microsoft odmítá, že se Windows 10 instalují samy. Uživatelé tvrdí, že ano od Miro - Připojuji se ke svědectví že se win 10...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 3. 2016 17:47

    Miro (neregistrovaný)

    Připojuji se ke svědectví že se win 10 nainstalovaly samy. Na pokladním počítači ve firmě se to stalo přes noc a na mém soukromém doma mi při práci v noci kolem jedné vyskocilo okno že se win 10 nainstaluje za dvě hodiny a začalo odpočítávání. Bylo hodně složité to odmítnout. Schválně je to udělané tak, aby to bylo uživatelsky co nejsložitější. Je to hnus velebnosti. Win 10 nechci nevyhovuje mi z mnoha důvodů a tento způsob vynucovaní instalace mi přijde jako podraz.

  • 18. 3. 2016 11:08

    krakonoš (neregistrovaný)

    Proč jsou W 10 zdarma? protože na informacích, které vám z PC vysosají se dá vydělat víc peněz, (a pohodlněji), než prodejem kopií O. S. Ale aby byl tento obchodní model výnosný, je třeba tenhle spyware vnutit všem a za každou cenu. Takže pokud máte počítač s jakýmikoli Windows a máte ho připojený k internetu, desítkám neuniknete. I když budete kopat kolem sebe jak dodělávající kobyla, jednoho ošklivého dne je tam budete mít a už se jich nezbavíte. A co všechno tahle parodie na O. S. umí, zjistíte až časem a až už bude pozdě.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).