Hlavní navigace

Microsoft prý chce koupit Yahoo

5. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Po Internetu se začaly šířit zvěsti, že společnost Microsoft velmi vážně uvažuje o koupi portálu Yahoo. S touto zprávou, která zní téměř až aprílově, původně přišly listy Wall Street Journal a New York Post. Informace se ihned odrazila na akciích Yahoo, které v jednu chvíli posílily až o 20 procent. Obě firmy prý původně tyto informace odmítly komentovat. Wall Street Journal však svou předešlou zprávu již dementoval. Nyní jsou informace dosti chaotické, další vývoj budeme sledovat a dle potřeby…

Po Internetu se začaly šířit zvěsti, že společnost Microsoft velmi vážně uvažuje o koupi portálu Yahoo. S touto zprávou, která zní téměř až aprílově, původně přišly listy Wall Street Journal a New York Post. Informace se ihned odrazila na akciích Yahoo, které v jednu chvíli posílily až o 20 procent. Obě firmy prý původně tyto informace odmítly komentovat. Wall Street Journal však svou předešlou zprávu již dementoval. Nyní jsou informace dosti chaotické, další vývoj budeme sledovat a dle potřeby vás informovat. (Wall Street Journal, New York Post, Reuters, Yahoo News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).