Hlavní navigace

Miloše Čermáka zablokovali kvůli jednomu příspěvku na stránce Reflexu

25. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jak k něčemu takovému dojde? Velmi snadno, stačí dostatečný počet uživatelů, kteří obsah na stránce označí za závadný.

Odkaz na článek Jiří X. Doležal a čtenáři Reflexu vyjádřili podporu svému favoritovi snímkem. Podívejte se v Reflexu byl důvodem, proč Miloši Čermákovi Facebook zablokoval účet. Stejně jako jemu zablokoval účet dalším správcům. Další podrobnosti viz  Miloš Čermák má zablokovaný účet na Facebooku (AKTUALIZOVÁNO)

Jak k něčemu takovému dojde? Velmi snadno, stačí dostatečný počet uživatelů, kteří obsah na stránce označí za závadný. V případě tohoto konkrétního článku asi rozhodování případného lidského „kontrolora“ (pokud vůbec nějaký byl), bylo velmi jednoduché. Už první fotografie jistě stačila k tomu, aby okamžitě rozhodl o nevhodnosti obsahu.

Pro případné uživatele Facebooku je zde mimochodem jedno poučení – pokud přestanete pro někoho spravovat stránku, nečekejte, až vás ze správců odeberou. Zbavte se správcovství sami. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).