Hlavní navigace

Ministerstvo financí chce zakázat internetové sázení

21. 9. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ministerstvo financí podle Hospodářských novin připravuje novelu zákona, kterou vyráží do boje proti internetovému sázení, jenž je navzdory nepřehledné právní situaci u českých sázkařů velmi oblíbené. Nová podoba zákona počítá s výslovným zákazem sázek přes Internet. Zákon má i omezit reklamu internetových sázkových kanceláří, která se objevuje například na dresech některých prvoligových fotbalových klubů. Podle televize Nova by dokonce zákon měl nakázat odstranění loga z dresů zahraničních…

Ministerstvo financí podle Hospodářských novin připravuje novelu zákona, kterou vyráží do boje proti internetovému sázení, jenž je navzdory nepřehledné právní situaci u českých sázkařů velmi oblíbené. Nová podoba zákona počítá s výslovným zákazem sázek přes Internet.

Zákon má i omezit reklamu internetových sázkových kanceláří, která se objevuje například na dresech některých prvoligových fotbalových klubů. Podle televize Nova by dokonce zákon měl nakázat odstranění loga z dresů zahraničních týmů, které zde budou hrát například některý z evropských pohárů. (Finanční noviny, TV Nova)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).