Hlavní navigace

Názory k článku Místopředsedou Rady České televize zvolen novinář a komentátor Jan Bednář

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2015 17:42

    bez přezdívky

    Kritice zpravodajství se pochopitelně budeme věnovat. Rozebírat by se měla podrobně na, tuším, již příštím zasedání Rady ČT. Dnes sice něco málo zaznělo mj. z úst některých členů nezávislých hnutí, jako je například iniciativa "Ne základnám", ale šlo více méně o plamenné vyjádření, které nepadlo v danou chvíli na úrodnou půdu.

  • 21. 1. 2015 17:20

    bez přezdívky

    na Novinkách je také článek o Bednářovi a jednáná nějaké té rady, navíc s informací o kritice na neobjektivní zpravodajství ČT. Neodpustím si jistě zajímavou informaci pro každého, kdo musí ČT povinně živit, že průměrná měsíční hrubá mzda zaměstnance ČT je Kč 37 829,-.
    Jinak mi tohle nasazování jiného/dalšího "objektivního" experta připadá pro mě jako povinného platiče na nic. Jednodušší by bylo, co tvrdím dávno - ČT privatizovat, poplatky zrušit. A ať si to pak platí majitel či zájemci a ať melou propagandu jakou chtějí, ale ne za moje.
    Pokud dnes chce člověk nějaké důvěryhodné informace, má možnost ověřit z více zdrojů na netu, tím "pravdivým a objektivním" zdrojem určitě není a nikdy nebyla veřejnoprávní media hlídané nějakými cenzurními orgány.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).