Hlavní navigace

MOBILní fanklub kapitána Dastycha

14. 5. 1998
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nevím, co si tom myslet, ale na Mobil serveru je v tuto chvíli místo obvyklého obsahu krásně vyvedená podobizna kapitána Dastycha, známého též pod krycím jménem Iglo. :-) Že by další ze šňury "pozměněných" serveru?

Chlupatý kaktus mám tak rád, je to můj zelený kamarád. Chlupatý kaktus mám tak, on musí na stráži stát, když jdu spát. Nechci tvrdit, že jedna z dobrých duší českého Internetu, Adam Hauner je chlupatý, ba ani uniformu snad nenosí, ale na stráži rozhodně stojí. Právě jsem se vzhledem k pokročilé hodině chystal navštívit svoji postel, když mi od něj přišel mail následujícího zně­ní:

ze by se historie opakovala? Je 1:10 a uz nejakou chvilku je na http://www.mo­bil.cz/ zvlastni content (pro jistotu prikladam kopii stazenou pomoci webcopy). Az doposud vazna zprava.

A na mysl se kradou otazky:

* udelal to Patrick sam nebo mu v uploadu musel pomoci CzERT?
* kolik plati za tuto reklamu plati Jiri Dastych?
* a kolik bude vraceno klientum, kteri prisli o placenou reklamu?
* proc Mobil server zavadi dalsi nestandardni rozmer banneru a to 464×309?
* pocitaji s podobnou reklamou i ostatni servery?
* a co na to pani Zandlova? =)

UX DAy - tip 2

Na přesnou podobu kapitána Dastycha se můžete podívat i Vy, pro případ, že by Mobilové zareagovali příliš rychle jsem stránku uložil i u nás.

Adam Hauner mimo jiné naráží na to, že se historie opakuje – Mobil server už byl totiž hacknut jednou, v rámci vlny popadaných serverů zhruba před rokem a půl. Vyrojily se tenkrát mimo jiné i dohady o tom, jestli to třeba nebylo tak trochu na objednávku. Ostatně dokážete si představit lepší reklamu?

Marek Antoš

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).