Hlavní navigace

Módní reality show Face of Fashion TV se přesune ze Slovenska do Česka

24. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Aktérky této reality show musely na Slovensku čelit různým situacím, ve kterých by se jako tváře Fashion TV mohly ocitnout. Autorkou námětu a scénáře je Gabriela Drobová.

Lifestylový kanál Fashion TV začal u nás shánět zájemkyně pro svou módní reality show Face of Fashion TV II – Czech Edition. Ze slovenské verze vzešla 17. května jako vítězka Jana Mutňanská, nyní bude tato světová módní televize hledat novou tvář pro naši regionální verzi také v Česku. Pokud se chceš stát novou tváří Fashion TV Czech&Slovak v České republice, pošli svoji fotografii, pár vět o sobě a kontaktní údaje na adresu info@tvfashion.eu, píše stanice na Facebooku.

BRAND24

K TÉMATU: Novou moderátorkou česko-slovenské Fashion TV je modelka Jana Mutňanská

Autorkou námětu a scénáře reality show Face of Fashion TV je ředitelka česko-slovenské verze tohoto módního kanálu Gabriela Drobová. Na Slovensku soutěž moderoval Braňo „Bruno“ Ciberej, který Drobové se scénářem pomáhal. Kdo se stane „hlasem“ tohoto formátu u nás, je prozatím otázkou. U našich východních sousedů se adeptky na moderátorku ocitly například v minusových teplotách, stresových situacích, ale i luxusu, který ke značce Fashion TV neodmyslitelně patří.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).