Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Na návštěvě u… české redakce Eurosportu v pražské O2 Aréně od xsc - Přímo v článku je psáno, že stream pro...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2013 10:38

    xsc

    Přímo v článku je psáno, že stream pro komentátory má kvalitu nejnižší, takže větší monitory by zobrazily jen větší čtverečky :-)

  • 7. 2. 2013 13:02

    bez přezdívky

    no z větších čtverečků jde vždy lépe poznat číslo na zádech hráčů než z menších ;) a jinak je pravda, že od odborného média jako je Digizone bych čekal nějaké přesnější tech. parametry než jen "...vlastní distribuční trase přes satelit a má velmi nízké rozlišení..." pro někoho je totiž velmi nízké rozlišení už i 720x576 ;) a pro někoho i třeba 1280x720 :) a vlastní distribuční trasa může být popsáno taky přes jaký satelit apod. Jak říkám za ty peníze by mohla mít česká pobočka trošku lepší podmínky než mají teď.

  • 7. 2. 2013 10:29

    bez přezdívky

    Hodně zajímavý článek, předpokládal jsem že vysílání probíhá trošku jinak, ale je pravda že to moc jinak udělat nejde aby to šlo celosvětově (odesílání českého komentáře do Paříže). Možná by šlo udělat jenom českou verzi Eurosportu pro české operátory a vysílat jí z Prahy pro ČR (přes Skylink, O2, UPC...). Za těch 8,1Kč za zásuvky za Eurosport (+ ještě další peníze za Eurosport 2 a Eurosport HD) by se trošku mohli snažit na centrále vyhovět i platícím klientům v ČR ;) Ono to nějaké 2 až 3mil. měsíčně hodí jenom za ČR ;)

    Ty monitory v jednotlivých komentátorských stanovištích jsou fakt "miniaturní", raději by tam měli mít jednu velkou 82cm TV a na ní to sledovat :) Dnes investice v ceně 10tis./ks. Pokud mají alespoň trošku kvalitní SD stream (8Mbitps a více) toho neokomentovaného obrazu, tak by se jim komentovalo daleko líp.

    PS: Trošku u té fotogalerie chybí popisky jednotlivých snímků.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).