Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku NIX změnil provozní řád a přijal šest nových členů od Zdenek Stiburek - Myslim ze neni na skodu kdyz alespon nekdo...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 9. 2000 21:15

    Zdenek Stiburek (neregistrovaný)
    Myslim ze neni na skodu kdyz alespon nekdo mysli do predu a zvlast kdyz jsou to nasi ISP, ono 1GB je pro jednoho IPS hodne(??) ale kdyz to rozdelite mezi vsechny tak si myslim ze to zas tak moc neni to musite uznat.
    A co se tech informaci tyce tak je pravda ze by se obcas nejaka hodila alespon aby byl clovek 'in'. Ale mate pravdu ze muzeme byt radi ze to funguje a ze doba kdy vam data do vedlejsiho serveru bezely pres 'japonsko' jsou pryc.
  • 27. 9. 2000 11:58

    Petr Souček (neregistrovaný)
    Pokud mám správné informace, v současnosti použité switche jak na věži (starý NIX) i u Dattelu (nový NIX, NIX2) jsou schopny přepínat až desítky GBps. Vzájemně jsou oba NIXy spojeny linkou 1 GBps, a tou prochází pochopitelně jen část provozu. Kompletní agregovaný provoz NIXu neznám, ale když si vezmete, že agregovaný provoz slovenského SIXu je max. 80 Mbit/s a maximální agregovaný provoz londýnského LINXu je 3,7 Gbit/s, tak vychází, že má NIX ještě velkou rezervu. Možná by ale neškodila záloha.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).