Hlavní navigace

Nova čelí na Facebooku nevybíravé kritice kvůli tureckému seriálu

9. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
9. 2. 2011

Facebooková stránka televize Nova na adrese: http://www.fa­cebook.com/no­vatelevize/ čelí v těchto dnech velice ostré až nevybíravé kritice některých diskutujících, kteří se trefují do tureckého seriálu Tisíc a jedna noc, jenž nejsledovanější tuzemská stanice nasadila po úspěchu na sesterské Markíze do hlavního vysílacího času, prime timu.

FOTO: Takto vypadalo včera diskusní vlákno pod úterním večerním tipem (JPG, 95 kB)

Ačkoliv se televize Nova snaží v těchto dnech přesvědčit své diváky o kvalitách tohoto seriálu, mimo jiné i neustálou masáží v Televizních novinách, diskutující na jejím Facebooku věnovaném fanouškům jsou jiného názoru. Například pod typem na úterní večer, kterým byl opět tento turecký seriál, se sešly některé reakce, které není možné na tomto webu vůbec publikovat. Ty slušnější pak upozorňovaly například na to, že jsou na seriál celý žhaví, je jim z něho zle nebo nebudou mít doslova ani chuť na sex.

ebf - partner 1

FOTO: Část diskuse po zapnutí filtru Pouze od fanoušků (JPG, 108 kB)

O ostrosti některých příspěvků svědčí například screenshot profilu televize Nova na Facebooku, který si můžete prohlédnout výše. Velice negativní pak byla i kritika při zapnutí filtru Pouze od fanoušků. Jeden z přátel z Novy si dokonce dal tu práci, že logo této televize předělal do poněkud jiné podoby. Uživatel s přezdívkou Fugas Shitcrew pak upozorňoval na existenci skupiny Bojkot Tisíce a jedné noci na TV Nova!!!. Jiní diváci pro změnu Nově děkují za to, že mají usnadněné rozhodování a mohou si raději pustit konkurenční Primu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).