Hlavní navigace

Názory k článku Nova Cinema by měl být neplacený kanál, říkají čtenáři DigiZone.cz

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 8. 2007 10:19

    mediaspy@seznam.cz (neregistrovaný)
    Pokud se podíváte na program stanice PRO Cinema / www.procinema.ro / jímž se podle dostupných informací má "malá" Nova inspirovat, pak pravděpodobně zjistíte, že za podobný kanál je zbytečné platit /většinou hodně "ohraných" seriálů a málo kvalitních filmů/. S tím by asi "soudruzi" na Nově měli něco dělat :).
    Šanci by stanice měla spíše jako free-TV kanál a možná by se mohla inspirovat i velmi zajímavým volným filmovým kanálem MBC 2 /kupodivu arabská komerční TV/ a případně nalákat i na seriály /ale pozor, kvalitní - ty by nové TV přilákaly stálé diváky/.
    Také vidím u Novy stejný problém jako u ČT a to se sjednocením loga všech kanálů. Pokud by Nova proměnila logo u svého hlavního programu - mohla by se více zaměřit na třeba na písmeno N. Logo hlavního programu by pak mohlo být pouze designově zpracované písmeno N /podobně jako má jeden symbol např. PRO7, Net5, SBS6,.../ pro filmový kanál pak N-CINEMA a případně N-SPORT pro Galaxii Sport /což je zbytečně dlouhý a nevhodný název/. Každopádně jsem zvědavý, jak se s tím Nova popere - možná by svou Nova Cinemu mohla spustit už v září na okruhu Top TV. Nevěříte? Věřte! :))
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).