Hlavní navigace

Nové Voyo.cz mělo po spuštění problémy. Nechodily přístupové kódy

16. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
16. 12. 2011

Několik hodin po spuštění nové podoby internetové videopůjčovny Voyo.cz se televize Nova potýkala s technickými problémy, které znemožnily uživatelům sledovat zaplacené pořady. Stanice potíže přiznala na oficiální stránce služby Voyo.cz na sociální síti Facebook. Vážení uživatelé, velice se vám omlouváme, ale přechod na novou podobu služby Voyo s sebou bohužel přinesl neočekávané technické problémy, oznámila Nova.

K TÉMATU: Nova nabízí na Voyo.cz přístup ke kompletnímu obsahu za 189 korun

Kdokoliv se potýká s problémy s předplatným nebo mu nedošel kód, již během pár hodin by mělo být vše v pořádku. Nebojte se o svoje peníze nepřijdete! ujišťuje televize. Z diskuse uživatelů na stránce Voya na Facebooku vyplývá, že při platbách za pořady prostřednictvím sms se divákům vrací přístupové kódy s upozorněním, že platba nemohla být provedena kvůli špatným parametrům nebo překročení limitu pro platby přes mobil.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Voyo.cz sleduje přes Viera Connect u televizí Panasonic už 25 tisíc diváků

Problémy Nova přiznala už včera večer, po odvysílání informace o novém Voyu ve svých Televizních novinách. Důvodem měl být vyhořelý paměťový disk. Voyo také čelilo velkému náporu uživatelů, je na něm totiž už poslední díl původního krimiseriálu Expozitura, který Nova odvysílá na televizní obrazovce až příští týden. Technické potíže jsou v tuto chvíli již odstraněny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).