Hlavní navigace

Další jarní novinky od Primy: Top Star Love a Zrcadlo Tvého života

20. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
20. 1. 2012

Televizní skupina Prima pokračuje v registracích ochranných známek nových formátů, které představí příští týden na tiskové konferenci k jarním programovým schématům Primy family, Primy Cool a Primy love. Po ochranné známce Česká třicítka a Česká 30 – nejlepší česká videa Prima zažádala o registraci názvů a log Top Star Love a Zrcadlo Tvého života. Vyplývá to z informací zveřejněných na webu Úřadu průmyslového vlastnictví.

K TÉMATU: Prima chystá nový pořad s Bohdalovou. Natáčí ho na Kavčích horách

Top Star Love bude zřejmě nová podoba bulvárně laděného magazínu Top Star, který nyní vysílá Prima family, pro ženský kanál Prima love. Zrcadlo Tvého života nápadně připomíná název pořadu, který podle MF Dnes pro Primu family produkuje společnost Real TV a který se bude podobat Poště pro tebe na ČT 1. Moderovat jej bude herečka Jiřina Bohdalová a na rozdíl od Pošty pro tebe se zaměří na známé osobnosti.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Prima si registrovala ochrannou známku Česká 30: Nejlepší česká videa

Prima představí svoje jarní novinky v úterý 24. ledna. Kromě nových pořadů uvede i svoji vlastní internetovou videopůjčovnu PrimaPlay, která bude konkurovat službám Voyo.cz od Novy, iVysílání České televize, HBO GO od provozovatele prémiového filmového kanálu HBO, či videotéce Topfun.cz, která tento týden představila nové produkty včetně živého streamování vybraných placených televizí na internetu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).