Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Nový iPhone 5 mezi Cookem a iCloudem. Má ještě Apple co nabídnout? od Petr - Souhlasím s tebou... Přiznám se, že jsem také...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 9. 2012 9:24

    Petr (neregistrovaný)

    Souhlasím s tebou... Přiznám se, že jsem také čekal něco víc. Mám od začátku prodeje iphone 4 a přemýšlím právě o koupi pětky. včera večer mi to nedalo spát pravě kvůli ničemu co by mi vyrazilo dech, ale pak jsem si uvědomil, že to co včera předvedl Apple je přesně to co mi vyhovuje. Dotahuje věci do konce (byl jsem na jednu stranu rád, že se design nezměnil) a to hlavní je kvalita výroby. Měl jsem hodně smartphonů od Nokie až po Samsung s jediný iPhone mi po celou dobu funguje stejně rychle, baterie zásadně nedegraduje a není zásadně ovlivněn výkon v závislosti na zaplnění paměti. Co si vzpomínám nikdy jsem žádný telefon neměl tak dlouho jako iPhone. Dřív prostě přestal optimálně fungovat. Takže moje pocity? Trochu zklamání, že jsem si včera z představení iPhone 5 nesedl na zadek, ale na druhou stranu vylepšili mého už tak dobře fungujícího iphona... Jediné co nevím jestli černou nebo bílou barvu ;)

  • 13. 9. 2012 9:07

    mikiqex

    Naprosto souhlasím s komentátory CNETu, kteří na adresu tenčího telefonu prohlásili, že měli nechat původní tlouštku a vyšetřené místo vyplnit větší baterií.

    Ale jako dlouholetého uživatele Thinkpadů musím říci, iPhone 4 mi přijde maximálně funkční a byla by škoda na tom něco měnit i v dalších verzích. Revoluce by se tak měly dít hlavně pod kapotou a v software, z tohoto pohledu jsem rád, že šlo spíše o evoluci, než revoluci.

    Displej 16:9 mi přijde jako očekávatelný odraz současných trendů, roky jsem se bránil opustit 4:3 na PC a už bych se k tomu asi nevrátil. Na druhou stranu jsem se zuby nehty držel Touch Pro, protože klávesnice na displeji zabírá hrozně moc místa, což u 16:9 to bude ještě horší.

  • 14. 4. 2013 20:34

    Jarda (neregistrovaný)

    Bez do bile barvy. IPhone v bile barve vypada mnohem exklusivneji, toto muj nazor. Cerna se mi na IPhonu nelibi, navic kazdy ma cernou. Jedine bila, uvidis neprohloupis. Jsem take nadsenec Applu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).