Hlavní navigace

Telefonica O2 do konce února nabízí zvýhodněné O2 Trio

2. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telefónica O2 připravila další vábničku na nové zájemce o její balíčky služeb. Kdo si do konce měsíce února 2009 objedná triple-play balíček O2 Trio, získá v jeho rámci IPTV službu O2TV za zvýhodněnou cenu 200 korun měsíčně po dobu prvního roku užívání služby. Měsíční poplatek za ADSL připojení s rychlostí až 8 Mbit/s, pevnou linku s třemi stovkami volných minut a základní balíček 26 televizních programů bude činit 1099 korun. Za symbolickou korunu si pak noví klienti mohou ještě na dva měsíce…

Telefónica O2 připravila další vábničku na nové zájemce o její balíčky služeb. Kdo si do konce měsíce února 2009 objedná triple-play balíček O2 Trio, získá v jeho rámci IPTV službu O2TV za zvýhodněnou cenu 200 korun měsíčně po dobu prvního roku užívání služby. Měsíční poplatek za ADSL připojení s rychlostí až 8 Mbit/s, pevnou linku s třemi stovkami volných minut a základní balíček 26 televizních programů bude činit 1099 korun. Za symbolickou korunu si pak noví klienti mohou ještě na dva měsíce objednat na zkoušku rozšiřující balíčky kanálů.

Telefónica O2 pokračuje v masivní marketingové propagaci O2TV. V lednu například všem stávajícím klientům zpřístupnila na zkoušku zdarma všechny programy. Zatím se jí ale příliš nedaří zúročit výhody, které může IPTV poskytnout. Vedle televizních a rozhlasových stanic nabízí jen video-on-demand služby nebo přístup k účtu pro klienty Poštovní spořitelny. Na lednové konferenci Milníky digitální televize však zaznělo, že v plánu je přístup k mapám, konečně set-top-boxy s pevným diskem (o těch se mluví ale už hodně dlouho) a dálkovým ovládáním z mobilního telefonu. Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).