Hlavní navigace

O2 TV Sport láká na zimní X Games z amerického Aspenu

27. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2 Sport
Od dnešního večera až do neděle přinese svým předplatitelům stanice O2 TV Sport minimálně čtrnáct přímých přenosů ze zimních X Games v americkém Aspenu.

Dnešním dnem startují v americkém Aspenu zimní hry extrémních sportů s názvem X Games. Placená stanice O2 TV Sport nabídne svým divákům od dnešního večera až do neděle více než čtrnáct přímých přenosů. Komentování se ujme účastník zimních olympijských her v Soči Mario Skála a člen české freestylové reprezentace Josef Kalenský.

MMF24

Zimní X Games se konají již od roku 2002 ve státě Colorado v USA a těší se značné popularitě. Pro většinu zúčastněných sportovců je tento podnik důležitější než všechny světové šampionáty. I proto jsou X Games v netradičních zimních sportech často považovány za malou olympiádu.


Autor: O2 Sport

X Games v americkém Aspenu.

Pozvánka na X Games je podmíněna výhrou v závodu Světového poháru nebo v soutěži jezdců profesionálních týmů. Na X Games je pro diváky atraktivní každá disciplína. Zejména pak ty na snowboardu a lyžích, což je halfpipe a slopestyle. Velmi sledované jsou také skútry, kdy se závodníci točí i dvakrát přes hlavu. Každý rok se na konci ledna přepisují hranice lidských možností. Závodníci přicházejí s novými triky, prozradil komentátor Josef Kalenský. V loňském ročníku se taky stala nejmladší vítězkou na X Games v kategorii žen teprve třináctiletá Kelly Sildaru.

Program vysílání O2 TV Sport z X Games

Čtvrtek

22:30: Snowmobile SnoCross – muži, ženy

Pátek

04:00: Snowboard Big Air – ženy
05:00: Snowboard SuperPipe – muži

Sobota

02:30: Ski SuperPipe – ženy
04:30: Ski SuperPipe – muži
06:00: Snowboard Big Air – muži
19:00: Ski Slopestyle – muži
21:00: Snowboard Slopestyle – ženy
22:45: Snowmobile Freestyle – muži, ženy

Neděle

02:15: Ski Big Air – ženy
03:00: Snowboard SuperPipe – ženy
04:30: Ski Big Air – muži
18:00: Ski Slopestyle – ženy
20:00: Snowboard Slopestyle – muži
22:00: Snowmobile Best Trick – muži, ženy

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).