Hlavní navigace

„O2 TV už aj na Slovensku“. Zatím 25 kanálů a pouze dva v HD

9. 5. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: O2 SK
Ve třech podobách nabídne slovenské O2 IPTV vysílání svým zákazníkům. Tedy ze začátku v podobě „pilotu“ pro tisícovku z nich.

Dnes O2 TV na Slovensku spustila, jak říká, „komerční pilotní fázi“, což je tak trochu protimluv. Nicméně podle tiskové zprávy zveřejněné na webu firmy bude tisícovka zákazníků moci od 9. května 2016 využívat až 25 stanic, a to jak se set-top boxem, tak bez něho. V případě verze se set-top boxem půjde zatím jen o pokrytí třech obcí Západního Slovenska – Ivanka pri Dunaji, Bernolákovo a Zálesie.

A co se nabízí? Kanály Jednotka, Dvojka, Markíza, Doma, Dajto, TV JOJ, JOJ plus, JOJ Cinema, Wau, RiK, TA3, ČT1, ČT2, Sport 1, Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Disney Channel, Minimax, JIM JAM, Nickelodeon, Discovery Channel, Filmbox, Film Europe a AMC Channel. Dvě stanice jsou v HD – ČT 1 a ČT 2.

ČTĚTE TAKÉ: Jaká je O2 TV Air M se set-top boxem volně v prodeji?

O2 TV hlásí více než dvě stě tisíc zákazníků

O2 TV nabízí zpětné zhlédnutí až o padesát hodin

O2 v zmysle svojich dlhodobých plánov rozširuje svoje portfólio o poskytovanie TV služby pod názvom O2TV. Tá v pilotnej fáze prinesie svojim zákazníkom až 25 TV staníc a zákazník ju bude môcť využívať aj v tabletoch a smartfónoch prostredníctvom aplikácií kompatibilnými so systémom iOS a Android. V ponuke staníc budú aj stanice v HD rozlíšení. Testovanie v pilotnej fáze budeme realizovať s tisíckou zákazníkov po celom Slovensku, uvedla tisková mluvčí O2 Martina Jamrichová.

Operátor zdůrazňuje, že jde o „pilotnú prevádzku plánuje postupné testovanie viacerých funkcionalít“.

BRAND24

Službu O2 TV se set-top boxem bude v pilotní fázi nabízet těm zákazníkům, kteří mají aktivovaný balíček „O2 Internet na doma“. Cena je 7,50 € měsíčně, set-top box v ceně 60 € může zákazník do šesti měsíců vrátit s garancí plné ceny.

Pokud jde o „přenosnou“ O2 TV, ta bude i v pilotní fázi dostupná pro zákazníky z celého Slovenska, a to jak prostřednictvím webových stránek, tak v mobilních telefonech se systémy iOS a Android. Cena služby je 5 € měsíčně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).