Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku O2 znovu zkrátilo práva zákazníků. Od ČTÚ za to dostalo pokutu 6 milionů od Myroslav - To je zas nějaká urban legend o těch...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 11. 2016 8:07

    Myroslav (neregistrovaný)

    To je zas nějaká urban legend o těch firmních tarifech, jakého procenta populace se to týká? Já začínal na 150 kc/10GB, pak O2 převzal kelner, teď mám 5GB za 250 kc, ale fakt je, že většina známých to má horší. Mimopražští a míň vydělávající, jako studenti apod., to mají paradoxně nejhorší. Já většinou vychytám nějakou akci a smlouva mi pak jede léta. Mě ale zajímají jejich oficiální tarify, nějaké to čecháčkovské "nechci slevu zadarmo" a "mám to po známosti" mě nezajímá. V civilizované zemi jde člověk do obchodu nebo na internet, a koupí si za slušnou cenu co potřebuje. Prej rodiní příslušníci. Na co dělat věci přímo, když můžu udělat nějakou kličku a ještě se cítit jako frajer. Pak tu žijem jak ve východoevropské montovně.

  • 16. 11. 2016 14:04

    Myroslav (neregistrovaný)

    Konečně ať už někdo vyhlásí veřejně, že tu funguje neformální kartel, který drží datové služby jako rukojmí a rejžuje na uměle stanovených cenách. Učastní se ho všichni tři největší operátoři , z nich O2 se chová k zákazníkům programově jako prase (nebo mají nejhorší lidi z call center psychlogicky testovaní na retard + psychopatie).

  • 17. 11. 2016 8:57

    Myroslav (neregistrovaný)

    Jouž vidím toho operátora rozdávajícího simkarty plnými hrstmi. Kdyby ste mi tak řekl, že chytili operátora, jak okrad žebráka a pak se mu vymočil do čepice, tak tomu bych ještě věřil.

  • 17. 11. 2016 14:08

    Franta pepa jednicka (neregistrovaný)

    Pravda, žádný operátor ty simkarty nerozdává, ale nabízí tarify pro zaměstnance a rodinné příslušníky (1+3) a chce za to každý měsíc určitou částku.
    Nicméně opakuji, že nabídky jsou primárně určené pro firmy se zaměstnanci a k tomu se svezou také další členové rodiny.

  • 17. 11. 2016 7:51

    Franta pepa jednicka (neregistrovaný)

    Vy nakupujete za ceníkové ceny?
    Realita je taková, že valná většina simkaret běží na nějakém firemním tarifu, protože je každý operátor rozdává jak zaměstnancům dotyčné firmy, tak rodinným příslušníkům. Pokud vám zaměstnavatel není ochoten poskytnout benefit ve formě simkarty, je to podivné. Ani OSVC neplatí ceníkové ceny, takže zbývají předplacené karty pro skupiny, které nemůžou mít tarif (zápis v registru dlužníků) nebo ho nechtějí.
    Výsledkem tohoto je, že efektivní ceny za simkartu jsou někde mezi 200-400 Kč/měsíc.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).