Hlavní navigace

Ode dneška na AXN začínají nové řady seriálů. Nezvěstná mezi nimi není

4. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: AXN
UVNITŘ VIDEA a FOTOGALERIE – Půjde například o Ranč Heartland, nejdéle trvající seriál v historii kanadské televize, Sherlock či Námořní vyšetřovací služba New Orleans.

Sedmá řada Ranče Heartland, úspěšného rodinného dramatu z Kanady s jezdeckou tematikou, začíná na AXN už dnes, ve čtvrtek 7. září pak bude odvysílán premiérový díl třetí řady americké kriminálky Námořní vyšetřovací služba New Orleans.

Seriálové fanoušky nejspíše ale potěší i akčně dramatický Strážce pořádku, Námořní vyšetřovací služba Los Angeles a 22. září pak začíná čtvrtá řada seriálu Sherlock s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem (dr. Watson).

O podzimním uvedení očekávané novinky Nezvěstná zatím zpráva chybí. Na českých webových stránkách stanice bylo včera pouze oznámení – „Brzy na AXN!“.Jisté je zatím jen jedno: v září to nebude.

NAPSALI JSME: AXN láká na drama z prostředí FBI, na podzim uvede seriál Nezvěstná

O2 TV vydalo k ukončení spolupráce s AXN tiskovou zprávu

Ranč Heartland – odehrává se v podhůří Skalistých hor v Albertě a sleduje příběh Amy Flemingové a její starší sestry Lou na koňské farmě. Seriál je adaptací knižní série Heartland od autorky vystupující pod pseudonymem Lauren Brook. Jedná se o nejdéle trvající seriál v historii kanadské televize, jeho tvůrci natočili další – již jedenáctou – sérii, která bude mít na kanadských obrazovkách premiéru letos v září.

ebf - partner 1

Námořní vyšetřovací služba New Orleans v sobě spojuje prvky válečného dramatu a krimi a AXN nyní pokračuje premiérou třetí řady z celkových čtyř. Seriál řeší trestní případy vojenského personálu v New Orleans, pohodářském a uvolněném městě plném jazzu, zábavy a dekadence.

Drama Námořní vyšetřovací služba New Orleans je – společně s Námořní vyšetřovací službou Los Angeles, jejíž probíhající osmá řada končí na AXN ve čtvrtek 21. září – odvozeninami původního schématu Námořní vyšetřovací služba (NCIS – Naval Criminal Investigative Service), vyšetřující trestné činy související s námořnictvem USA a námořní pěchotou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).